Παντελής Παντελίδης: Οι συγκινητικές αναρτήσεις των αδελφών του για τα 8 χρόνια από τον θάνατό του


Ήταν ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 όταν ο Παντελής Παντελίδης έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Η είδηση του θανάτου του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς ο τραγουδιστής ήταν ένας ιδιαίτερα δημοφιλής και επιτυχημένος καλλιτέχνης.

Τα αδέλφια του Παντελή Παντελίδη, Φίλιος και Κωνσταντίνος, θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη του, έκαναν δύο πολύ συγκινητικά post στα προφίλ που διατηρούν στο Instagram.

Αναρτώντας μία φωτογραφία του τραγουδιστή, ο Φίλιος Παντελίδης έγραψε: «Το καλύτερο παιδί με την καθαρότερη ψυχή που πάτησε το πόδι του πάνω σε αυτή την γη! Τραγούδησες με την ψυχούλα σου για την καψούρα σου και κατάφερες μετά από 8 χρόνια να σε κρατάει όλος ο κόσμος σαν να είσαι ακόμα εδώ! Σε αγαπώ και θα σε αγαπώ για πάντα. Ο αδερφός σου».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αναφέρει στη λεζάντα του post που έκανε για τον αδικοχαμένο μεγάλο αδελφό του: «Το πιο ταλαντούχο πλάσμα που πάτησε το πόδι του σε αυτή τη χώρα και παράλληλα η μεγαλύτερη ψυχή, το φως μεταμορφωμένο σε άνθρωπο! Γίνεται; Κι όμως ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ».διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!