Παντελής Καναράκης: Η ζουμερή αποκάλυψη για τον γυμνισμό και το politically correct


Ο Παντελής Καναράκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωίαν σε είδον σήμερα Δευτέρα (15/4) και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σάτιρα, λέγοντας ότι όσα χρόνια κάνει, έχει ζητήσει σε 2 ανθρώπους συγγνώμη που παρεξηγήθηκαν.

Αρχικά ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν έχω παρεξηγηθεί εγώ, αλλά έχω ζητήσει συγγνώμη για τη σάτιρά μου από 1-2 ανθρώπους που ενοχλήθηκαν και δεν θέλω να στενοχωρώ κόσμο. Πήραν τηλέφωνο τον υπεύθυνο στο ραδιόφωνο. Στη μία περίπτωση είχε δίκιο. Το παρακάνω κάποιες φορές. Τα όρια της σάτιρας είναι πολύ προσωπικά. Καμία φορά μπορεί να το παρακάνουμε, ίσως επειδή έχουμε την άνεση με τον λόγο και το μέσο. Εγώ δεν θέλω να στενοχωρώ κόσμο και ζήτησα συγγνώμη».

«Με το politically correct αυτολογοκρίνομαι περισσότερο… Παίζει πολύ μεγάλο αυτό που λέμε πρόθεση. Αν έχω πρόθεση να σε θίξω και να πω κάτι για τη ζώνη σου, νομίζω ότι θα φανεί. Αν δεν έχω αυτήν την πρόθεση και είναι πιο χαριτωμένο κι ανάλαφρο νομίζω ότι θα φανεί. Αν έχω πρόθεση να θίξω κι όχι να περάσουμε καλά, νομίζω ότι φαίνεται. Ακόμα και σε αυτά τα βιντεάκια, αν είχα εγώ πρόθεση να θίξω την Ρούλα νομίζω ότι θα φαινόταν ή όταν την σατιρίζω για την ηλικία της, δεν είναι για να τονίσω ότι είναι πολύ μεγαλύτερη από κάποιον άλλο. Είναι γιατί είναι χαριτωμένο και για να την πειράξω» εξομολογείται ο Παντελής Καναράκης για τη σάτιρα.

Παντελής Καναράκης: «Την τελευταία φορά που έκανα μπάνιο ήταν με την πανούργα Βίκυ Σταυροπούλου πριν από 16 χρόνια»

Παράλληλα, μίλησε για τον γυμνισμό και το τελευταίο ταξίδι που έκανε με την ομότεχνη και φίλη του Βίκυ Σταυροπούλου. Συγκεκριμένα, ανέφερε ο Παντελής Καναράκης: «Την τελευταία φορά που έκανα μπάνιο ήταν με την πανούργα Βίκυ Σταυροπούλου πριν από 16 χρόνια. Εγώ είμαι άσχετος και αγεωγράφητος και μου είπε πως θα πάμε στα Κουφονήσια για ένα 2ήμερο και πως είναι καμία ώρα. Δεν ήξερα που είναι τα Κουφονήσια και λέω ότι θα λέει αλήθεια. Το έμαθα μετά από τρεις ώρες στο καράβι. Της έλεγα ότι όλο πλησιάζουμε κι όλο νομίζω ότι κάποιος τραβάει το νησί».

«Μετά με πήγε σε μία παραλία όπου ήταν με μία παρέα και με έπεισε να κάνω γυμνισμό. Της είπα: μα εγώ δεν κάνω μπάνιο, θα κάνω γυμνισμό; Μου είπε: όχι, βγάλ’ το, βγάλ’ το, βγάλ’ το. Της λέω εσύ δεν το βγάζεις; Και μου είπε όχι δεν μπορώ. Και της λέω, μα, ξεβρακώθηκα εγώ» συνέχισε ο Παντελής Καναράκης με τους παρουσιαστές του Πρωίαν σε είδον να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!