Πανταζής – Νικάκη – Αβραμόπουλος: Η φωτογράφιση για το Posidonio λίγο πριν την πρεμιέρα!

Ο Λευτέρης, που επιστρέφει στο Ποσειδώνιο μετά από 20 ολόκληρα χρόνια,έχει “άγριες διαθέσεις” να βασανίσει κόσμο, μέχρι να ανατείλει ο ήλιος…


Σε δημιουργικό και κεφάτο κλίμα πραγματοποιήθηκε η φωτογράφηση για την αφίσα του καλοκαιρινού σχήματος, που θα μονοπωλήσει τη διασκέδαση στην παραλιακή και δεν είναι άλλο από το Ποσειδώνιο. 

Ο Λευτέρης Πανταζής πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, που έχει οριστεί για την Παρασκευή 26 Μαίου, βρέθηκε στο καινούριο στούντιο του Θωμά Χρυσοχοΐδη για την φωτογράφηση της αφίσας.

Μαζί με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο  αλλά και την γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του την Τζωρτζίνα Νικάκη και όπως όλα δείχνουν θα γίνει το απόλυτο σχήμα του καλοκαιριού.

Μαζί τους στην φωτογράφηση και όλη η ομάδα του Ποσειδωνίου φυσικά τη Νάιρα Αλεξοπούλου , τον Στέλιο Τσάκωνα και την Έλενα Παναγιωτίδου όπου φωτογραφήθηκαν και έκαναν ένα σύντομο διάλειμμα από τις εντατικές πρόβες.

Ο Λευτέρης, που επιστρέφει στο Ποσειδώνιο μετά από 20 ολόκληρα χρόνια,έχει “άγριες διαθέσεις” να βασανίσει κόσμο, μέχρι να ανατείλει ο ήλιος…ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!