Πάνος Κιάμος: «Οι γύρω μου μου φούσκωσαν τα μυαλά και την… πάτησα»

Ο Πάνος Κιάμος σε συνέντευξή του δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι η γύρω του κάποια στιγμή του «φούσκωσαν» τα μυαλά και την πάτησε!


Υπήρξε κάποια στιγμή που ένιωσε μία αίσθηση ανωτερότητας; Ο τραγουδιστής λέει: «Όχι γιατί θα ήταν μεγάλο λάθος. Έτσι ζεις σ’ ένα ψεύτικο κόσμο.

Νομίζεις ότι είσαι κάποιος άλλος. Ακόμα και οι ανάγκες σου είναι διαφορετικές! Ζητάς πράγματα τα οποία δεν αξίζεις. Στην Ελλάδα είχε επικρατήσει η νοοτροπία του «είμαι αυτός, αλλά μπορώ να ζω μέρος της ζωής κάποιου άλλου. Ήμασταν όλοι μέσα σε μια μεγάλη φούσκα» είπε στο περιοδικό ΕΓΩ!

Και δεν δίστασε να πει ότι: «όσες φορές υπερεκτίμησα τον εαυτό μου, το πλήρωσα πολύ άσχημα. Το 2001 και το 2002 είχα δυο πολύ καλές χρονιές στη Θεσσαλονίκη. Την επόμενη μου έγινε πρόταση να εμφανιστώ σ’ ένα μαγαζί στον Πειραιά. Τότε μου «φούσκωσαν» τα μυαλά με την επιτυχία που είχα στη Θεσσαλονίκη. Έτσι… την πάτησα.

Ήρθα στην Αθήνα και τραγουδούσα για δυο και τρεις παρέες. Δεν υπήρχε πιο δύσκολη περίοδος για μένα. Τα πόδια μου ήταν κομμένα όλη την ώρα που βρισκόμουν στη σκηνή.. Ταυτόχρονα ήταν και τεράστιο σχολείο».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!