Panik Platinum – Νίκος Απέργης: Συνεχίζουν μαζί στο δρόμο των επιτυχιών!


Ο Νίκος Απέργης και η Panik Platinum συνεχίζουν τα κοινά τους βήματα, καθώς ανανέωσαν την επιτυχημένη συνεργασία τους!

Η υπογραφή των συμβολαίων από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο και τον ταλαντούχο τραγουδιστή έγινε σε κλίμα χαράς, στα γραφεία της εταιρείας.

Αυτή την περίοδο, ο Νίκος Απέργης, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του single, «Δεν Αγαπάνε Έτσι», συνεχίζει την επιτυχημένη καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Η Panik Platinum και ο Νίκος Απέργης, που συνεργάζονται από το 2017 υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό ακόμα περισσότερα hits και μοναδικές μουσικές στιγμές!

Λίγα λόγια για τον Νίκο Απέργη

Ο Νίκος Απέργης είναι ένας από τους ταλαντούχους κι αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές και συνθέτες, με τα τραγούδια του να αγαπιούνται αμέσως από το κοινό και τις live εμφανίσεις του να γίνονται πόλος έλξης.

Έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο το 2009 με το cd «Πάλι Ξημέρωσε», από το οποίο ξεχώρισε το τραγούδι «Ίσως», το οποίο παρουσίασε σε επανεκτέλεση το 2019, για τα δέκα του χρόνια στη δισκογραφία.

Έκτοτε, ο Νίκος Απέργης μας έχει χαρίσει τραγούδια – μεγάλες επιτυχίες, που ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια YouTube views, όπως τα «Κομμάτι Της Ζωής Μου», «Μη Με Παιδεύεις», «Εγώ Ο Δυνατός», «Μια Κυριακή», «Άρρωστη Κατάσταση», «Σπάσε Τα Φρένα», «Ίσως» και «Για Όλα Ικανοί».

Στο ενεργητικό του έχει αμέτρητες sold out live εμφανίσεις, στις οποίες παρασύρει το κοινό με τον μοναδικό του τρόπο, τις δισκογραφικές του επιτυχίες και τις δυνατές του ερμηνείες.


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!