Παναγιώτης Κωνσταντινίδης – Αράχωβα: «Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες»


Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση της βάναυσης κακοποίησης του Όλιβερ, ενός χάσκι, στην Αράχωβα. Μάλιστα, το κακοποιημένο σκυλάκι υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες μετά. Την ώρα που οι Αρχές αναζητούν τον δράστη του άγριου βασανισμού του Όλιβερ, ξεκίνησε να κυκλοφορεί η φήμη πως βασικός ύποπτος είναι ένας πρώην παίκτης του Survivor, ο οποίος δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά κατά το παρελθόν στην περιοχή.

Ο πρώην παίκτης του Survivor Παναγιώτης Κωνσταντινίδης τοποθετήθηκε για το ζήτημα στα social media, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με την φρικτή επίθεση που δέχθηκε ο Όλιβερ.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram, στην οποία έγραψε: «Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχωβα.

Δεν μπορώ να καταλάβω από που έχει προκύψει αυτό μιας κι εγώ προσωπικά έχω να μεταβώ στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσα σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες!! Επίσης, με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη.

Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες!!! Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή!!!! Δε θα ανεχτώ όμως αυτή τη λάσπη που δέχομαι αναίτια και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό!!

Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα, είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά».

Παράλληλα στη λεζάντα του post ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αναφέρει: «Επίσης να αναφέρω ότι και προφανώς την μέρα που συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό εγώ ήμουν χιλιόμετρα μακριά από την Αράχωβα πράγμα που αποδεικνύεται με πολλούς τρόπους αν και όποτε μου ζητηθεί, αλλά από τις αρμόδιες αρχές και όχι από τους δικαστές των σόσιαλ !!! Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι και να βρίζετε μάνες και να εύχεστε καρκίνους κτλ χωρίς να έχετε ιδέα!!!!».διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!