Παγκράτι: Εντοπίστηκε η Σάρα, μία από τις δύο 16χρονες που είχαν εξαφανιστεί


Αίσιο τέλος είχε σήμερα (31/12) η περιπέτεια της ανήλικης Σάρας Μ.. Πρόκειται για την μία από τις δύο 16χρονες που είχαν εξαφανιστεί από τις 19 Δεκεμβρίου, από το Παγκράτι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», η Σάρα εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων. Οι λόγοι εξαφάνισης της, διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Υπενθυμίζεται πως, οι δύο 16χρονες φίλες έφυγαν από τα σπίτια τους στο Παγκράτι στις 19 Δεκεμβρίου. Οι γονείς τους ειδοποίησαν τις Αρχές. Ενεργοποιήθηκε το missing alert ώστε να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες τους σε μία προσπάθεια να βρεθούν τα κορίτσια και να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος συμμετείχε στην έρευνα για τον εντοπισμό τους, μίλησε στον ΑΝΤ1. «Ήρθα σε επαφή με έναν νεαρό 18χρονο ο οποίος είναι μέσα στην παρέα είχε και κάποιας μορφής αντιδικία με τον άνθρωπο που είναι στο κάδρο και θεωρείται ο άνθρωπος ο οποίος ενδεχομένως έχει κάνει ‘πλύση εγκεφάλου’ και γνωρίζει που βρίσκονται τα κορίτσια και το πιο πιθανό τις φιλοξενεί στα Νότια Προάστια», δήλωσε.

Ωστόσο , η περιπέτεια για την Αναστασία Μ. φαίνεται πως συνεχίζεται. Σημειώνεται πως έχει ύψος 1,70 μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει μαύρα μακριά και ξυρισμένα στο πίσω μέρος του κεφαλιού μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο παντελόνι και είχε σχολική τσάντα.

 

 

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!