Όταν περάσεις από τις Γέφυρες …. Είναι σίγουρο πως θα διασκεδάσεις


Σάββατο βράδυ σκέφτηκα να πάρω τα βουνά αλλά τελικά προτίμησα να περάσω από τις 3 Γέφυρες … μπας κι αλλάξει κάτι…

Έτσι για την αλλαγή γιατί τώρα τελευταία λένε πως αν περάσεις από τις 3 γέφυρες μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα γιατί οι πρωταγωνιστές της έχουν άλλοθι … Είναι Λαϊκοί τραγουδιστές και μπορούν ν σε κάνουν να διασκεδάσεις.

Με πολύ όρεξη λοιπόν πήγα σε ένα μαγαζί να δω και να ακούσω αγαπημένους φίλους που τραγουδούν
Τι μαγαζί δηλαδή .. μαγαζάρα! Δεν υπάρχει αυτό το μαγαζί. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μαγαζιά που υπάρχουν γύρω μας !!


Ζαφείρης Μελάς Χαρά Βέρρα και Γιάννης Τάσσιος
Και θα μου πείτε τώρα πολύ λαϊκό πρόγραμμα ρε κοπελιά μου .. Μα στα λαϊκά διασκεδάζει ο κόσμος φίλε μου .. (Θα απαντήσω)… Γιατί μεταξύ μας όλοι ακούνε τα λαϊκά, απλά δεν το λένε ή δεν το δείχνουν!!

Και πραγματικά θέλω να σας πω, αυτό που είδα εγώ, πάντα με τα δικά μου μάτια και έτσι όπως γράφω τις δικές μου αλήθειες πάντα.

Είναι μια συνεργασία που πραγματικά κερδίζει στις εντυπώσεις. Κερδίζει όμως και στις εντυπώσεις του κοινού αφού το μαγαζί ήταν γεμάτο σε μια εποχή όπως όλοι ξέρετε δύσκολη και περίεργη. Όμως ήταν όλοι με χαμόγελα από το παρκινγκ που αφήνεις το αυτοκίνητο σου, την είσοδο που σε υποδέχονται τα παιδιά του μαγαζιού, οι σερβιτόροι οι λουλούδούδες και όλοι όσοι εκεί μέσα δουλεύουν!!

Θα μιλήσω απλά όπως κάνω πάντα

Ζαφείρης Μελάς
Αγαπημένος μου χρόνια τώρα και από τους πολύ Αυθεντικούς. Λαϊκός γεμάτος συναίσθημα και στιβαρό προφίλ στην πίστα. Δυνατή φωνή και παρουσίαση γιατί όπως και να το κάνουμε γαμώ την καλοσύνη μου είναι καλός !! Αγαπώ χρόνια τώρα .. ότι και να πώ θα είναι λίγο αλλά κάτι θα πώ … Όπως μου λέει και ο ίδιος πάντα η αλήθεια είναι αυτή που μας κάνει καλύτερους για αυτό και είναι πάντα ο καλύτερος σε όλα του !!

Χαρά Βέρρα
Έχει φωνάρα και ξέρει να το δείχνει. Είναι λαϊκό Δημοτικιά και καμαρώνει. Και αυτό με κάνει να την εκτιμώ πολύ όλα αυτά τα χρόνια που την ξέρω (από παλιά). Είναι φοβερή και ο πρωταγωνιστικός ρόλος της πήγαινε πάντα. Ξέρει να αγαπάει και το δείχνει και επίσης ξέρει να σέβεται με το παραπάνω όλους τους ανθρώπους. Είναι η γυναίκα που ξέρει να κάνει Ζημιές με αποδείξεις !!

Γιάννης Τασσιος
Είναι από αυτά τα αγόρια που αγαπώ και εκτιμώ χρόνια πολλά. Μπορεί να έκανε μια μικρή παύση αλλά ήρθε με γερή επιστροφή και γερό άσσο στο μανίκι του που δεν είναι άλλος από την φωνή του. Καλύτερος από ποτέ, στιβαρός και έτοιμος να τραγουδήσει και να τα σαρώσει όλα. Κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι σε μουσική και στοίχους του Βασίλη Δήμα από την sonar music και αυτή την φορά θα κάνει την διαφορά. Ξέρει τι σημαίνει επιτυχία και το επόμενο βήμα του έχει την υπογραφή της!!

Μην το χάσετε αυτό το πρόγραμμα .. Είναι σίγουρο πως θα διασκεδάσετε στο απόλυτο σε ένα καταπληκτικό μαγαζί που και το όνομα του ακόμα δεν είναι τυχαίο .. Οι γέφυρες πάντα ενώνουν την μουσική με τις καρδιές του κόσμου!
Όλη αυτή η επιτυχία φυσικά έχει να κάνει με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού που ξέρουν να διαχειρίζονται καλά την νύχτα, να σέβονται τους καλλιτέχνες και να διασκεδάζουν τον κόσμο. Ο Γρηγόρης Τουφεκλής και ο Χρήστος Μαγκλάσης ξέρουν καλά να περνάνε τις γέφυρες και να ανεβαίνουν στην κορυφή της νυχτερινής διασκέδασης.


Απλά τους Αγαπώ γιατί ξέρουν να διασκεδάζουν τον κόσμο !!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!