Όταν η τέχνη συναντά την σάτιρα, δημιουργούν τις ”Άγριες ..Άγριες Μέλισσες”


Όταν η τέχνη συναντά την σάτιρα δημιουργούν τις ”Άγριες ..Άγριες Μέλισσες” με τον υπέροχο Διονύση Ζάχο που όχι μόνο μπλέκει την πλοκή αλλά κάνει πραγματικά συγκλονιστικές ερμηνείες. Όταν το ταλέντο ρέει σε έναν άνθρωπο δεν χρειάζεται τίποτα άλλο (κάποιες φορές), ούτε παραγωγές ούτε εχθρούς. Έχει μόνο φίλους και αυτό φαίνεται παντού!!

Συνεχίζονται λοιπόν τα γυρίσματα της παρωδίας των «Άγριων μελισσών» βάζοντας την υπογραφή του και ποιος ξέρει τι άλλο ακούσουμε (μάθαμε ότι ο πατέρας του Μελέτη είναι ο Χαρδαλιάς) …

Οπως έχουμε ξαναγράψει, ο δημοφιλής performer στο πλαίσιο του σατιρικού του πρότζεκτ, με τίτλο «Άγριες άγριες μέλισσες» μιμείται κάποιους από τους ήρωες της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 «μπερδεύοντας» τις ιστορίες τους με την επικαιρότητα.

Με το πρώτο επεισόδιο, με τον ίδιο ως Ανέτ και Μελέτη εχει γίνει viral, ενώ στο επόμενο, που έρχεται οσονουπω στα social media και στο YouTube του καλλιτέχνη, θα τον δούμε επίσης ως Δούκα και Μυρσίνη Σεβαστού.

Η Ανέτ και Ο Μελέτης μας χαρίζουν Άφθονο γέλιο. Για της ανάγκες της παρωδίας ο Διονύσης ταξίδεψε στην Πρεβεζα, γυρίζοντας σκηνές στο ιστορικό σημείο της πόλης Σαιταν Παζαρ, στην Ατραπός του Χρήστου Κοτσινη και στο μπαρμπέρικο του Βαγγελη Κωτση που άνοιξε το 1919.

Τα πλάνα και οι φωτογραφίες απο την σατιρική σειρά ειναι του Αλκιβιάδη Γιωτόπουλου το σκηνικό του Σταθη Γουρναρη – Μοντάζ επιμέλεια Μαρία Χατζηγιάννη



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!