Onirama: Τα πρώτα πλάνα από το video clip του «Αχ Να Σε Ξέχναγα»


Ένα κινηματογραφικό video clip θα συνοδεύσει το νέο τραγούδι των Onirama.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πρώτα πλάνα από το video clip των Onirama για το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους που θα φέρει τον τίτλο «Αχ Να Σε Ξέχναγα».

Το νέο single του αγαπημένου ελληνικού συγκροτήματος επρόκειτο να αποκαλυφθεί στις 19 Μαρτίου όμως η κυκλοφορία του αναβλήθηκε για μερικές ημέρες, πιθανότατα λόγω των ειδικών συνθηκών των ημερών με την πανδημία.

Το «Αχ Να Σε Ξέχναγα» υπογράφει συνθετικά και στιχουργικά ο ίδιος ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Έρχεται νέο τραγούδι με ένα μοναδικό music video, γεμάτο αγάπη και συναισθήματα. Να θυμάστε πως στη χώρα των τρελών ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει μια μέρα! Μένουμε σπίτι κι ακούμε μουσική!», γράφουν οι Onirama στα social media.

«Σε αυτούς τους “Δύσκολους Καιρούς Για Πρίγκιπες”, η μουσική μας φέρνει ακόμα πιο κοντά!», προσθέτει ο Θοδωρής Μαραντίνης μέσα από το προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Το νέο single των Onirama με τίτλο «Αχ Να Σε Ξέχναγα» θα κυκλοφορήσει από τη Yolo Music και τη Minos EMI / Universal σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες την επόμενη Τρίτη, 7 Απριλίου.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα δημοσιευθεί στο κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube που το επίσημο music video του τραγουδιού, το οποίο γυρίστηκε με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου.

Πηγή : hit-channel

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!