Όλγα Βενέτη: Μια αυθεντική τραγουδίστρια μας λέει ”Για σένα”


Γνωρίζοντας την Όλγα Βενέτη είναι σαν να μπαίνεις στον κόσμο μιας αυθεντικής τραγουδίστριας…
Ιδιοσυγκρασία παλιάς κοπής, βγαλμένη, θαρρείς, από τα Παρισινά σύμπαντα-έχει σπουδάσει άλλωστε Γαλλική Φιλολογία-ρομαντισμό που συναντάς στους ονειροπόλους, τρυφερότητα και επιμονή.

Όταν αγαπά κάτι το προασπίζεται μέχρι κεραίας, όταν παθιάζεται τα δίνει όλα. Το έδειξε άλλωστε όλο το καλοκαίρι με τις εμφανίσεις της.

Είναι μια ωραία και νέα γυναίκα , ήρεμη, με θετική αύρα, και θαυμάσια βελούδινη φωνή. Παρά τις σπουδές στη Γαλλική Φιλολογία στο πανεπιστήμιο –δίδαξε μάλιστα- και αν και η μητέρα της είναι οδοντίατρος και ο πατέρας της δικηγόρος, εκείνη ακολούθησε τα μουσικά μονοπάτια σπουδάζοντας στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας και παρακολουθώντας σεμινάρια Φωνητικής στο Μιλάνο.

Σαν χορωδός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο, έχει δώσει επιτυχημένες συναυλίες στον «Ιανό», στον «Παρνασσό», στην Πάρο, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, για το Γηροκομείο Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο Μεγάρο Μουσικής, στη Νάξο.

Γαλουχημένη με την παιδεία του κλασικού τραγουδιού, είναι όσο αυστηρή χρειάζεται ώστε οι εμφανίσεις της να είναι άψογες, ανάλογες με τους χώρους όπου εμφανίζετε!!

Κυκλοφόρησε το καινούργιο της τραγούδι το οποίο όπως και θα ακούσετε είναι μοναδικό

Ακούστε το δυνατό στο bizznews.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!