Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη συναυλία των Thirty Seconds to Mars στο TerraVibe Park

Είσαστε έτοιμοι για το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς;


ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ OI THIRTY SECONDS TO MARS ΣΤΟ TERRVIBE
Οι πόρτες ανοίγουν: 18:00

Τhirty Seconds to Mars on stage: 20:30

Το ταμείο του χώρου θα λειτουργήσει προς εξυπηρέτηση του κοινού από τις 18:00

Tην Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου οι Thirty Seconds to Mars θα αποδείξουν πάνω στη σκηνή του TerraVibe Park τι εστί stadium rock και γιατί το συγκρότημα των Jared Leto (κιθάρα- φωνή), Shannon Leto (drums) και Tomo Μiličević (κιθάρα μπάσο) θεωρείται ο σπουδαιότερος πρεσβευτής του είδους. Aπό το 1998 όταν και δημιουργήθηκαν οι Τhirty Seconds to Mars από τα αδέρφια Leto βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της μουσικής βιομηχανίας λόγω της χαρισματικής persona του τραγουδιστή Jared, ο οποίος τράβηξε δικαιολογημένα τα βλέμματα των music fans.

Oι συνθετικές γραμμές της electronica εναλλάσσονται με τα rock riffs όσο οι progressive πινελιές χρωματίζουν τους στίχους που γίνονται ένα με τα χείλη των εκατομμυρίων fans τους στον πλανήτη. Ο τελευταίος δίσκος τους Love, Lust, Faith and Dreams αγαπήθηκε εξίσου με τους Έλληνες οπαδούς τους να ανυπομονούν για μια ζωντανή τους εμφάνιση.

So, Brace yourselves γιατί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο TerraVibe θα χρειαστούν μόνο 30 δεύτερα για να ταξιδέψουμε μέχρι τον Άρη.

To διαβάσαμε στο mtvgreece.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!