Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού

Πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή;

Πολλά ακούστηκαν και περισσότερα γράφηκαν τους τελευταίους μήνες για την μετακόμιση της Ναταλίας Γερμανού στην μεσημεριανή ζώνη του Ε.  Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε από την αρχή του καλοκαιριού τα σχέδια της για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν κάνοντας το ρεπορτάζ ακόμη πιο ενδιαφέρον. Μάλιστα είχαν διαρρεύσει και κάποια από τα ονόματα που θα βρισκόταν στο πλευρό της. Ένα από αυτά ήταν και ο Λάκης Γαβαλάς. Το γλυκό δεν έδεσε και η συνεργασία χάλασε πριν ακόμα ξεκινήσει.

Λίγες μέρες πριν την εκπνοή του φετινού καλοκαιριού η Ναταλία Γερμανού χρησιμοποιεί τα social media προκειμένου να μας ενημερώσει για την νέα της εκπομπή αλλά και τα πρόσωπα που θα βρεθούν δίπλα της. Η εκπομπή αρχικά ήταν να έχει τίτλο το όνομα της παρουσιάστριας «Ναταλία» αλλά  το NaMaste φαίνεται να έπεισε την παρουσιάστρια να κάνει το βάπτισμα της εκπομπής λίγες ημέρες πριν βγει στον αέρα. Πριν λίγες ώρες μάλιστα η Ναταλία αποφάσισε να μας αποκαλύψει μερικά από τα πρόσωπα που θα έχει στην ομάδα της.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram η Ναταλία Γερμανού επέλεξε έναν χιουμοριστικό τρόπο προκειμένου να μας κάνει τα αποκαλυπτήρια. Ο Δημήτρης Μηλιόγλου, η Χριστίνα Μουστάκα, η Έλενα Ασιμακοπούλου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης είναι αυτοί που «κλείδωσαν» την συνεργασία τους με την Ναταλία Γερμανού και έτσι καθημερινά θα μας λένε NaMaste μέσα από την συχνότητα του Ε.

Η Ναταλία Γερμανού θα βρεθεί για πρώτη φορά απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη κάνοντας το τηλεοπτικό παιχνίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον. Οι δυο ξανθιές κυρίες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και η τηλεθέαση θα κρίνει την νικήτρια καθώς η συγκεκριμένη μάχη είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση.

Όπως είναι φυσικό η παρουσιάστρια δουλεύει πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα. Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά 2 με 4. Εμείς ευχόμαστε στην Ναταλία και την ομάδα της μόνο τα καλύτερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!