Oι θεαματικές βουτιές της Φαίης Σκορδά που ξεσήκωσαν το Instagram

Λατρεύει το νερό και τη θάλασσα και μας το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Αν μας ρωτάτε μας αρέσει πολύ!


Λατρεύει τη θάλασσα και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Εξάλλου, τα καλοκαίρια της Φαίης Σκορδά είναι γεμάτα από… μπάνια στη θάλασσα, παραλίες, και μπικίνι . Η παρουσιάστρια με το σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα και τους γιους τους βρίσκονται στην Τήνο, απολαμβάνοντας ένα ακόμα καλοκαίρι στο αγαπημένο τους νησί, ενώ δεν σταματάνε να υποδέχονται εκεί τους φίλους.

Έτσι, μετά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το ζευγάρι υποδέχτηκε στην παρέα του τον Γιάννη Λάτσιο-προσφάτως αποχωρήσαντα από τον κανάλι του Ant1, με τον οποίο μοιράστηκαν μερικές στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης στο νησί, αλλά και μια… εκδρομή στο γειτονικό Κουφονήσι – απ’ όπου ο Λιάγκας ανέβασε μια φωτογραφία τους.

Τις εντυπώσεις ωστόσο κατάφερε για μια ακόμα φορά να κλέψει η Φαίη που ανέβασε στον δικό της λογαριασμό στο Instagram ένα video από τη στιγμή που βουτάει στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Το απίστευτο αυτό στιγμιότυπο συγκέντρωσε άπειρα σχόλια, που άλλα έστελναν ευχές για “καλές βουτιές”, άλλα την χαρακτήριζαν “γοργόνα” κι άλλα επικέντρωναν στο κορμί της.

Ιδού και η βουτιά!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!