Oι σεξουαλικές προτιμήσεις και εξομολογήσεις της Τζένιφερ Λορενς [βίντεο]

Από τη στιγμή που χώρισε με τον Chris Martin μοιάζει να έχει φάει μεγάλη πίκρα με το ερωτικό κομμάτι της ζωής της.


Γι΄αυτό και δεν έχει πάψει να το διακωμωδεί, είτε με τις φίλες της είτε μπροστά στην κάμερα. Η Jennifer Lawrence είναι μια πολύ σέξι ηθοποιός, αλλά σέξι με έναν πολύ μοναδικό τρόπο. Είναι η εικόνα του αυτοσαρκασμού, του χιούμορ, της κοπέλας που δεν κωλώνει να πέσει στη λάσπη, που την κάνουν σέξι. Για ακόμα μια φορά η σεξουαλική της ζωή γίνεται λάβαρο αυτοτρολαρίσματος.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο του Extra.tv, όταν ρωτήθηκε για το πότε βγήκε τελευταία φορά ραντεβού και εν γένει τα προσωπικά της, η Jennifer Lawrence μας άφησε άφωνους και με ένα μεγάλο ερωτηματικό. «Ποια ερωτική ζωή; Ποια ραντεβού; Όχι, όχι, είναι αρκετά λυπηρό. Έχω να νιώσω το άγγιγμα ενός άντρα…Το επόμενο σχέδιο είναι να μου βρείτε άντρα».

Μια τέτοια ατάκα έχει μεν την πλάκα της, αλλά είναι δυνατόν μια κοπέλα όπως η Jennifer Lawrence να είναι μόνη της εδώ και τόσο καιρό; Μια κοπέλα που έχει δηλώσει ότι ψάχνει να βρει τον άνθρωπο της και είναι αναμφισβήτητα ωραία, έχει να βγει ραντεβού τόσο καιρό όσο λέει; Δύο τινά παίζουν: ή λέει αλήθεια και είναι απίθανη, ή κάνει πλάκα και είναι πάλι απίθανη. Αν κρίνουμε πάντως από αυτό που μας έχει δείξει, μάλλον είναι ειλικρινής.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!