Οι Πανθέοι – Ο Ανδρέας δεν αντέχει το ψυχικό βάρος & καταρρέει…


Η απώλεια στοιχειώνει τους ήρωες και τους οδηγεί στην κατάρρευση στο νέο επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι», απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ.

Η Μάρμω και ο Ανδρέας δεν μπορούν να ξεπεράσουν την απώλειά τους και ο καθένας νομίζει ότι είναι ο υπαίτιος.

Η Μάρμω αποφασίζει να πάει στη Σύρο μαζί με τη Σεβαστή, με τον Ανδρέα να συμφωνεί πως ο αέρας του νησιού θα της κάνει καλό και θα τη βοηθήσει να συνέλθει μετά από όσα πέρασε με την αποβολή της.

Εκείνος, μένοντας στην Αθήνα, θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά τόσο στην κλινική όσο και στο Υπουργείο για να μπορέσει να κρατήσει το μυαλό του απασχολημένο ώστε να μη σκέφτεται αυτό που συνέβη.

Και ενώ η Μάρμω προσπαθεί να ξεπεράσει τον πόνο της στη Σύρο, ο Ανδρέας βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση…

Ο Κίτσος συνεχίζει τις προσπάθειες να συναντήσει τη Μάρμω και να θρηνήσουν μαζί. Όλες οι προσπάθειές του αποτυγχάνουν, ακόμα και το γράμμα που της έστειλε μέσω της Νίνας. Όταν μαθαίνει όμως πως η Μάρμω έχει φύγει για τη Σύρο, δεν θα μπορέσει να μείνει άπραγος. Αποφασίζει να πάει να τη βρει με απρόβλεπτες συνέπειες…

Ο Φάνης προσπαθεί να καταστείλει τα συναισθήματα που έχει αρχίσει να αναπτύσσει για την Πέλλα, η οποία το μόνο που έχει στο μυαλό της αυτή τη στιγμή είναι να πάρει επιτέλους ένα γράμμα από την αδελφή της, Ματούλα, που είναι στην εξορία.

Ο Λουκάς κοντράρεται με τη Σοφία και την κατηγορεί ευθέως πως έχει αισθήματα ακόμα για τον Ανδρέα φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση.

Ο Ισίδωρος πείθει τη Χρυσοστόμη να πάνε στον Ανδρέα για να του ζητήσει επιτέλους μια συγγνώμη…

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα του επεισοδίου:

Δείτε το trailer του επεισοδίου:

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!