Οι Νότες ξέρουν να υποκλίνονται στα συναισθήματα !!


Θα ξεκινήσω να γράφω για όλα όσα είδα εγώ .. για όλα όσα κατέγραψα στο δικό μου μυαλό αλλά το κυριότερο στην δική μου καρδιά !! Πάντα με τα δικά μου μάτια και με την δική μου οπτική η οποία καταγράφετε πάντα με Αλήθειες. Ένα ρεπορτάζ στο πιο όμορφο μέρος με τα πιο όμορφα βράδια, στις ΝΟΤΕΣ στην Υπέροχη Λεμεσό!!

Ίσως δεν είμαι η πιο ιδανική να μιλήσω για μουσική μιας και δεν έχω γνώσεις μουσικές, όμως είμαι ειδική στο να μιλήσω για αυθεντικότητα και μη και τελικά ποιος με εκφράζει πιο πολύ στο να ακούω μουσική και το σημαντικότερο να περνάω καλά΄!!
Έτσι λοιπόν θα σας γράψω συναισθήματα που μου δημιουργήθηκαν σε ένα από τα πιο ωραία μαγαζιά το Νότες στην Λεμεσό με εκπληκτικό πρόγραμμα, καταρτισμένο και ευγενικό προσωπικό και ιδιοκτήτες εξαιρετικούς με τους Κυρίους Άνδρο Καφφά και Παντελή Καφφά να μας δείχνουν με τον τρόπο τους πραγματικά, πως ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά και ο νέος είναι ωραίος!!

Έζησα έναν απίστευτο ρυθμό γλεντιού σε ένα μαγαζί που οι καλλιτέχνες του είχαν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, την χαρά και την εκτίμηση να δουλεύουν.
Θα μιλήσω απλά όπως κάνω πάντα, με αλήθεια συναισθημάτων επίσης όπως κάνω πάντα ….

Θα ξεκινήσω από τον αγαπημένο Κωνσταντίνο Χριστοφόρου
Τον γνωρίζω χρόνια. Πάντα τον θαύμαζα και πίστευα πως πραγματικά είναι καλλιτέχνης. Έζησα μαζί του στην Κύπρο όμως, αυτό που δεν φανταζόμουν. Ρυθμό, ενέργεια, ένταση έρωτα, συναισθήματα φανταστικά κι όλα αυτά μέσα από την μουσική του και το τραγούδι του.
Το μαγαζί ήταν γεμάτο … από κόσμο και ήχους. Στα πρόσωπα όλων των παρευρισκόμενων υπήρχε ένα χαμόγελο. Ένα χαμόγελο που πήγαζε από αυτό που ίσως κάποιοι ήξεραν ότι γίνετε εκεί μέσα. Η ενέργεια καθρεφτιζόταν στους θαμώνες του μαγαζιού. Δεν μπορούσε κανείς να μείνει ανέπαφος και να μην αλωθεί από αυτή την έντονη θετική ενέργεια και το πάθος του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου πάνω στην πίστα.

https://www.facebook.com/100000041524137/videos/742293800579022/

Μια αύρα πάθους ενέργειας και έντασης συνέπαιρνε όποιον βρισκόταν στο χώρο. Το σώμα και το πρόσωπο του καλλιτέχνη πάλλονταν στους ήχους όλων των τραγουδιών που έλεγε, (ανάλογα το τραγούδι και η ένταση) μετατρέποντας αυτά που ένιωθα, νιώθαμε σε πομπούς μίας τόσο δαιμονισμένης όσο και αγγελικής ενέργειας η οποία διαπερνούσε όλα τα κύτταρα του κορμιού αλλά και του μυαλού μας.

Η ατμόσφαιρα μου θύμιζε γλέντι, από αυτά που ίσως είχαμε ξεχάσει μετά από όλα όσα έχουμε περάσει, έχουμε ξεχάσει το πάθος.
Όρθιοι αλλά και καθιστοί όλοι εξέφραζαν την αγάπη τους, με φωνές με παλαμάκια με σφυρίγματα, και εκείνος από την σκηνή μαζί με την απίστευτη ομάδα που έχει μαζί του έμοιαζε να το ζει! Να ρουφάει την κάθε στιγμή και να την κάνει ακόμα πιο δυνατή, ακόμα πιο ζεστή ακόμα πιο παθιασμένη!! Σαν να λειτουργούσε μέσα στις σχισμές του χρόνου, οι οποίες είναι σχεδόν αντιληπτές αλλά όχι προσβάσιμες, σε εμάς τους υπόλοιπους.
Όταν με αγκάλιασε στο καμαρίνι του και μιλήσαμε (φυσικά κάναμε και συνέντευξη, δεν την γλύτωσε) κατάλαβα λίγο καλύτερα γιατί είδα όλο αυτό που είδα. Καλλιτέχνης θα πεί να το ζείς λοιπόν και εσύ Κωνσταντίνε το Ζείς στο Απόλυτο !! Γιατί είναι ένας άνθρωπος που Ζει την κάθε στιγμή μέσα από αυτό που αγαπάει …. Την Μουσική !!

Παπαδόπουλος Γιώργος
Αγαπημένος μου χρόνια. Ως τραγουδιστής ως άνθρωπος ως καλλιτέχνης. Γεμάτος συναίσθημα πάνω στην πίστα γίνετε ένα μαζί σου σε όποιο κομμάτι κι αν πει. Σε ενώνει με αυτό που θέλεις να ακούσεις και σε τελειώνει με αυτά που έχει γράψει και έχουν πει άλλοι καλλιτέχνες. Γεμάτος συναίσθημα και στιβαρό προφίλ στην πίστα. Δυνατή φωνή και παρουσίαση γιατί όπως και να το κάνεις με αυτό τον άνθρωπο δεν χωρίζεις ποτέ !! (το λέει και το καινούργιο του τραγούδι)

https://www.facebook.com/100000041524137/videos/752207553145783/

https://www.facebook.com/100000041524137/videos/101597822867788/

ΟΝΕ
Έζησα μαζί τους αυτό που ήθελα πάντα να ζήσω … Ωριμότητα με ποιότητα και τρέλα πάνω στην πίστα εκείνοι και εγώ από κάτω. Τα αγόρια της εφηβείας μου (είχα αφίσα τους) ήταν εκεί μπροστά μου σε άλλη ηλικία με άλλα βιώματα κι όμως εγώ τους έβλεπα και πάθαινα πλάκα, ήθελα να ουρλιάξω όπως τότε σαν κοριτσάκι στα λαίβ τους !!
Εξαιρετικοί όλοι τους γεμάτοι συναίσθημα, φωνές εξαιρετικές και αγόρια έτοιμα για φίλημα !! Σας ευχαριστώ που το έζησα αυτό ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!

https://www.facebook.com/100000041524137/videos/1198812217426295/

Μαρία Θεοδότου
Την είχα ακούσει. Δεν την είχα γνωρίσει.
Έχει φωνάρα και ξέρει να το δείχνει. Είναι μια γυναίκα με πάθος στην σκηνή και ξέρει να το δείχνει. Ξέρει να στέκεται και να διατηρεί την προσωπικότητα σας με πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα από τα τραγούδια της !!

Και ο μικρός μας πρωταγωνιστής ο Στέφανος για τους φίλους του DoOdy Νέος όμορφος και φωνάρα μας έδωσε ότι ακριβώς θέλαμε την έναρξη ενός όμορφου γεμάτου έντασης προγράμματος. Ο μικρός είναι πολύ καλός και καλά θα κάνετε να κρατήσετε το όνομα του γιατί θα μας απασχολήσει !!

https://www.facebook.com/100000041524137/videos/562310722751591/



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!