Οι εντυπωσιακότερες υποψήφιες των φετινών εκλογών


Φέτος στις κάλπες οι πολίτες ψήφισαν  με γνώμονα τη γνώση,τις αξιώσεις,την καλλιέργεια αλλά και την ομορφιά.

Αυτές είναι οι εντυπωσιακότερες γυναίκες υποψήφιες που  ξεχώρισαν για τον δυναμισμό τους αλλά και για την εμφάνισή τους!

Ευδοξία Χειλά

Μία πρώην playmate που ασχολείται με τα κοινά εδώ και πολύ καιρό,αυτή τη φορά έθεσε υποψηφιότητα για τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Δέσποινα Σακελλαρίου

 

Διπλωματούχος καθηγήτρια πιάνου,μουσικοπαιδαγωγός,διευθύντρια χορωδιών και πολύ όμορφη!Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι.

Ειρήνη Κολιδά

Τη γνωρίσαμε στο Survivor 1,είχε δηλώσει πως θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά και το έκανε.Υποψήφια στο πλευρό του δημάρχου Κρωπίας

Έφη Αναστασοπούλου

Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και παρά το ότι ήταν πολύ αγαπητή,αποχώρησε οικιοθελώς.Κατέβηκε υποψήφια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και ήταν υποψήφια  με τον Γιώργο Χατζημάρκο για την Περιφερειακή Ενότητα Σύρου από όπου κατάγεται.

Κορίνα Δαμουλιάνου

Η κόρη του Καρρά από το Πάτερ Ημών μεγάλωσε και δεν σταματά να εντυπωσιάζει με την θέληση,τον δυναμισμό αλλά και την γλυκιά παρουσία της.Έθεσε ξανά υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του νυν δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!