Oι 35 γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Bill Cosby σε ένα εξώφυλλο

Μια κίνηση που σίγουρα θα δημιουργήσει αίσθηση!


Τους προηγούμενους μήνες, 46 γυναίκες κατήγγειλαν τον Bill Cosby για σεξουαλική κακοποίηση, γεγονός που έκανε τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος ως σήμερα προβαλλόταν ως πατρική φιγούρα, να γίνει πρώτη είδηση στα media ολόκληρου του πλανήτη. Μέχρι πριν λίγες ημέρες, ο ίδιος δεν είχε δώσει την απάντησή του στις κατηγορίες, αρνούμενος πεισματικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση. Παρόλα αυτά, πρόσφαταπαραδέχτηκε σε κατάθεσή του πως είχε δώσει ηρεμιστικό χάπι σε τουλάχιστον μία γυναίκα για να κάνει σεξ μαζί της.

Από τα 46 θύματα του Cosby, λοιπόν, οι 35 επέλεξαν να φωτογραφηθούν για το «New York Magazine» και να στείλουν το δικό τους μήνυμα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης, μέσα από τις εξομολογήσεις τους.

Το περιοδικό κυκλοφορεί με τίτλο: «Cosby: Οι γυναίκες μιας ανεπιθύμητης Αδελφότητας», ενώ ανάμεσα στις κυρίες, που φωτογράφισε η Amanda Demme στο ασπρόμαυρο εξώφυλλό βρίσκεται το top model, Janice Dickinson, η ηθοποιός του Bill Cosby show, Lily Bernard, η ηθοποιός Beverly Johnson και όπως θα παρατηρήσετε υπάρχει μια άδεια καρέκλα.

Πάρτε μια γεύση από τις μαρτυρίες-σοκ των πρωταγωνιστριών.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!