Ο Ζάχος χτυπάει στην σάτιρα, ο Αδαμαντίδης στην καρδιά και οι δύο στο ”Εν Μοσχάτω”


Η σάτιρα και το λαϊκό τραγούδι κάτω από την ίδια στέγη. Ο θεμης Αδαμαντίδης και ο Διονυσης Ζαχος συναντήθηκαν στο Εν Μοσχατω και δεν παρέλειψαν να βγάλουν μαζί φωτογραφία.

Ο διαχρονικός ερμηνευτής εμφανίζεται στο γνωστό στέκι, στο Μοσχάτο, κάθε Παρασκευή, ενώ ο αγαπημένος performer παρουσιάζει στον ίδιο χώρο ένα show-εκπλήξει κάθε Σάββατο.

Όπως πληροφορηθήκαμε, μάλιστα, ο Ζάχος έχει συμπεριλάβει στις ούτως η άλλως πολλές νέες μιμήσεις του τη Ρια Πρίνου και ήρωες της δραματικής σειράς «Άγριες μέλισσες» όπως η Μυρσίνη, ο Μελέτης και η Ανέτ.

Οι αντιδράσεις του κοινού στην πρώτη του live παράσταση στο μαγαζί υπήρξαν αποθεωτικές, με το γέλιο να γίνεται για λίγη ωρα το αντίδοτο στα όσα δύσκολα συμβαίνουν αυτή την εποχή.

Tα γυρίσματα της παρωδίας των «Άγριων μελισσών» συνεχίζονται με την υπογραφή του Διονύση.

Ο δημοφιλής performer στο πλαίσιο του σατιρικού του πρότζεκτ, με τίτλο «Άγριες άγριες μέλισσες» μιμείται κάποιους απο τους ήρωες της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 «μπερδεύοντας» τις ιστορίες τους με την επικαιρότητα. Ήδη το πρώτο επεισοδιο με τον ίδιο ως Ανέτ και Μελέτη εχει γίνει viral, ενώ στο επόμενο, που έρχεται οσονουπω στα social media και στο YouTube του καλλιτέχνη, θα τον δούμε και ως Δούκα και Μυρσίνη Σεβαστού, καθώς Ανέτ και Μελέτη να μας χαρίζουν Άφθονο γέλιο.

Στο δεύτερο επεισόδιο τα πλάνα και οι φωτογραφίες ειναι του Αλκιβιάδη Γιωτόπουλου το σκηνικό του Σταθη Γουρναρη και το μοντάζ και την επιμέλεια κάνει η Μαρία Χατζηγιάννη!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!