O Sting και σκούπισε τη σκηνή και μάγεψε τους θεατές στο Ηρώδειο!


Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες συναυλίες του καλοκαιριού ήταν αυτή του Sting, στο κατάμεστο Ηρώδειο, μαζί με τον Τζαμαϊκανό σταρ της reggae και του dancehall, Shaggy, όπου μάγεψε με την ενέργεια του και τους ρυθμούς του το κοινό. 

Πριν από μερικούς μήνες ο Sting και ο Shaggy συνεργάστηκαν δισκογραφικά κυκλοφορώντας το άλμπουμ «44/876».

Ο τίτλος του δίσκου προκύπτει από τους κωδικούς κλήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου και της Τζαμάικα, ενώ η επίσκεψή τους στη χώρα μας για δυο συναυλίες, Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Ιουνίου, έγινε στο πλαίσιο της ομώνυμης περιοδείας τους για την προώθηση του άλμπουμ.

Στο Ηρώδειο, δεν έπεφτε κυριολεκτικά καρφίτσα, από ένα κοινό όπου η ηλικία δεν είχε όριο.

H μπόρα μπορεί να καθυστέρησε λίγο την έναρξη της sold out συναυλίας του, ο κόσμος όμως περίμενε υπομονετικά να «ταξιδέψει» με τα κομμάτια του.

Αυτό, όμως, που δεν περίμενε να δει ήταν το κορυφαίο όνομα της μουσικής σκηνή να βγαίνει στη σκηνή με… σκούπα κι όχι μικρόφωνο.

Συγκεκριμένα, θέλησε να βοηθήσει τους ανθρώπους που έκαναν ο,τι ήταν δυνατόν για να διώξουν τα νερά από τη σκηνή, ευχαριστώντας, παράλληλα, για την αναμονή. 

Αποτέλεσμα; Να γνωρίσει την απόλυτη αποθέωση από το κοινό!

H βραδιά άνοιξε  με το ομώνυμο τραγούδι του νέου τους άλμπουμ, από το οποίο έπαιξαν αρκετά νέα κομμάτια και συνεχίστηκε με τις πολυαγαπημένες επιτυχίες του Sting τόσο από την εποχή με τους Police, όσο και από τη σόλο καριέρα του. Περίπου δυο ώρες διήρκεσε η συναυλία χωρίς διάλειμμα.

Σε μεγάλα κέφια και ο Sting, άμεσος κι επικοινωνιακός αποζημίωσε τους Έλληνες και ξένους φίλους του που έκαναν εδώ και μήνες sold out και τις δυο συναυλίες, αφού το κοινό χόρευε όλη τη βραδιά στα καθίσματα και να χειροκροτεί όρθιο σε κάθε τραγούδι.

Δεκάδες φωτάκια κινητών άναψαν στο τραγούδι «Fields of gold», ενώ ο Sting δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιό του για την ισότητα όλων των λαών χωρίς καμία διάκριση.  

 

thetoc.gr


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!