Ο Σπύρος Τσουκάνης φέρνει το exclusive color balayage στα νησιά με καταπληκτικά σεμινάρια


Ο γνωστός κομμωτής Σπύρος Τσουκάνης φέρνει το exclusive color balayage στα νησιά με τα ιδιαίτερα σεμινάρια που ετοιμάζει. Πρώτος σταθμός του κομμωτή το υπέροχο νησί της Ζακύνθου όπου και το παρουσίασε σε ένα από τα καλύτερα και πιο εξειδικευμένα κομμωτήρια το G Kalogerias COIFFURE – Φιλιτά 46 Ζάκυνθος

Αυτή τη στιγμή Παγκοσμίως είναι η ΝΟ 1 τεχνική. Το μπαλαγιάζ – balayage είναι η πιο εξειδικευμένη μέθοδος, για τις γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν την φυσικότητα των μαλλιών τους με πιο πολύ άνοιγμα στις άκρες, και ο Σπύρος Τσουκάνης το ξέρει καλά όλο αυτό!!

Χρειάζεται ειδικές γνώσεις που εφαρμόζονται στα εξειδικευμένα κομμωτήρια.

Για αυτό το λόγο ο κομμωτής της σόου μπίζ Σπύρος Τσουκάνης το εφαρμόζει με τον καλύτερο τρόπο σε μαγαζιά που μπορούν να το υποστηρίξουν.

Η τεχνική αυτή υπάρχει πολλά χρόνια στις τάσεις, ωστόσο πάντα διαφέρει ανάλογα με το χρώμα και το κούρεμα. Στην ουσία αποσκοπεί στις έντονες και σκούρες βάσεις, και αναδυκνείει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.


Αποτελεί μία τεχνική για όσες γυναίκες θέλουν να τολμήσουν κάτι διαφορετικό, αλλά και πιο ζωηρό. Αν θέλετε κάτι έντονο λοιπόν εμπιστευτείτε τον καλύτερο ή μάθετε πότε έχει σεμινάρια για να γίνει και το δικό σας κομμωτήριο από αυτά που οι γυναίκες θα προτιμήσουν.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!