Ο Σπάγγος κρατάει το σχοινί και φαίνεται στο χειροκρότημα


Μπορεί να μην έχει την πολυτέλεια να γίνετε το αδιαχώρητο κόσμου λόγω των αυστηρών μέτρων που τηρεί με ευλάβεια ο Σπάγγος στο Μικρολίμανο, αλλά η ιδέα ενός καλού φαγητού με μουσική έστω και χωρίς μικρόφωνα αρέσει στον κόσμο και το γεμίζει.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν ο κόσμος προτίμησε να φάει και να διασκεδάσει δίπλα στην θάλασσα και να ακούσει τις αγαπημένες φωνές χωρίς μικρόφωνα και να διασκεδάσει. Και αυτό έγινε.

Ο Κυριάκος Κυανός που θεωρείτε ένας τραγουδιστής που μπορεί να τραγουδήσει και χωρίς μικρόφωνο (το έχει αποδείξει άλλωστε και σε τεράστιους χώρους) δέχτηκε να είναι και Σάββατο και Κυριακή για να κάνουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα από τα συνηθισμένα.

Μαζί με τον Νίκο Δούρο και την Μαρία Ζούκα και την επιμέλεια του Κώστα Ραπτόπουλου (μαέστρος) τα κατάφεραν κάνοντας ένα πολύ όμορφο και ξεσηκωτικό πρόγραμμα για τον κόσμο που ακόμα και με μάσκα διασκέδαζε.

Είναι η τρίτη βδομάδα και όπως όλα δείχνουν έχουν κερδίσει το στοίχημα της ποιοτικής διασκέδασης ακόμα και με μέτρα και αποστάσεις.

https://www.facebook.com/katerina.pap.3158/posts/3753051021396140

Όπως όλα δείχνουν και οι εξελίξεις τρέχουν ο Σπάγγος θα κρατήσει το Σχοινί και θα φανεί στο χειροκρότημα ακόμα και χωρίς ήχο.

https://www.facebook.com/katerina.pap.3158/posts/3752806051420637

Αυστηρά οι κρατήσεις με τηλέφωνα για να τηρούνται τα μέτρα και οι αποστάσεις



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!