O Σειρηνάκης με χρύσωσε για να κάνω πορνό μετά την Τζούλια

Η είδηση που σοκάρει!


Αποφασισμένη να κυνηγήσει μια καριέρα στο μόντελινγκ στα 15 της κιόλας χρόνια ξεκινά να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα βήματά της δεν αργούν να την οδηγήσουν στην Ελλάδα όπου πάνω στο στύλο του pole dancing ξεσήκωνε το ανδρικό κοινό. Το έντονο σεξαπίλ και η πληθωρική της προσωπικότητα τη φέρνουν στο πλατό της Αννίτας Πάνια και στην εκπομπή “Αϋπνίες”, ενώ με τη συμμετοχή της στη “Φάρμα” γίνεται talk of the town. Αν και τραγουδώντας το “Μαύρη” σε σύνθεση του Νίκου Καρβέλα είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται κατακόρυφα, σήμερα η Τσίλα έχει αποτραβηχτεί από την εγχώρια showbiz σύμφωνα με δημοσίευμα στο περιοδικό YES.
“Τώρα πηγαίνω περιοδείες σε διάφορες χώρες του εξωτερικού. Είμαι show woman και δουλεύω με το σώμα και τη φωνή μου. Παράλληλα βάζω την υπογραφή μου σε παπούτσια και ρούχα”, λέει.


Σου πρότειναν ποτέ να πρωταγωνιστήσεις σε ταινία πορνό;

Μου το πρότεινε ο Σειρηνάκης. Συγκεκριμένα με πήραν τηλέφωνο μετά την πρώτη ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Φυσικά αρνήθηκα κάνω κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Εδώ δεν έχω κάνει έξω που είναι και πιο επαγγελματίες, θα κάνω εδώ;

Μέσω Facebook έτυχε να σου προσφέρουν χρήματα με αντάλλαγμα ένα βράδυ μαζί σου;
Έτυχε, ναι. Ακόμα και για να πάμε μόνο για φαγητό χωρίς σεξ μου προτείνουν. Απλά για να δείξουν ότι είναι μαζί μου.

tsila_10102014170837



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!