Ο πρίγκιπας ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Άλλος ένας βασιλικός γάμος για το Βρετανικό παλάτι.


Το 2014 θα είναι πιθανώς η χρονιά ενός ακόμη βασιλικού γάμου στη Βρετανία σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι φίλοι της συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι, Κρεσίντα Μπόνας, η οποία φαίνεται πως ξεπέρασε τον φόβο της για τον γάμο και αποφάσισε να πει το “ναι”.

Μιλώντας στον Telegraph ένας φίλος της ανέφερε πως “η Κρέσι θα παντρευτεί τον Χάρι”. “Ο Χάρι μιλά συνέχεια για γάμο και παιδιά και πλέον και εκείνη συνήθισε την ιδέα. Θα παντρευτούν του χρόνου” σημείωσε ο ίδιος. “Η Κρεσίντα έκλαιγε συνεχώς γιατί ο Χάρι την πιέζει πολύ. Εκείνη πιστεύει πως είναι πολύ μικρή για να παντρευτεί” ανέφερε άλλος φίλος.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν είναι μυστικό πως ο 30χρονος πρίγκιπας θέλει να παντρευτεί την 24χρονη φίλη του, την οποία όσοι ξέρουν χαρακτηρίζουν “ελεύθερο πνεύμα”.

Το ζευγάρι φαίνεται πολύ δεμένο από την επιστροφή του πρίγκιπα από το Αφγανιστάν και μετά, καθώς η κάμερα τους έχει “συλλάβει” σε κοινές εξόδους και είναι γνωστό πως περνούν πολλά βράδια σε σπίτια φίλων τους.

Η δεσποινίς Μπόνας έχει σπουδάσει χορό και προέρχεται από αριστοκρατική οικογένεια, τα μέλη της οποίας ωστόσο χαίρονται τη ζωή και “φλερτάρουν” με αντισυμβατικές επιλογές.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!