O Παντελής Θαλασσινός στο Ρυθμό Stage

Παρασκευή 20, 27 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου

Σάββατο 21, 28 Δεκεμβρίου

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου (παραμονή Χριστουγέννων)

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου (ανήμερα Πρωτοχρονιάς)


Κόντρα σε μια εποχή, που θέλει οι χώροι να μεγαλώνουν και οι παρέες να μικραίνουν, τα συστήματα Μουσική-Τέχνες-Πολιτισμός να έχουν γίνει επικίνδυνα ασταθή, η έξοδος για ψυχαγωγία-διασκέδαση επικίνδυνα σπάνια, η δημιουργία επικίνδυνα μόνη, η ακρόαση ακόμα περισσότερο, το άγγιγμα επικίνδυνα σπάνιο, τα σκουπίδια -κάθε είδους-επικίνδυνα πολλά και ο διάλογος αδύνατος…

O Παντελής Θαλασσινός (www.pantelisthalassinos.gr) ξεκινά από τις 13 Δεκεμβρίου έως και 3 Ιανουαρίου για 9 παραστάσεις, (ανάμεσά τους παραμονή Χριστουγέννων και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς), στο χώρο του “Ρυθμός Stage”, και περιμένει τους φίλους του να τραγουδήσει και να επικοινωνήσει το καινούργιο του διπλό live CD “Ανοιχτή Ακρόαση” (παρακάτω θα διαβάσετε και το δελτίο τύπου του cd) μαζί με όλες του τις μεγάλες επιτυχίες!

Παρόντες θα είναι επίσης οι φίλοι και σύντροφοι, Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), Γιώργος Μακρής (πνευστά-Γκάϊντες-τσαμπούνες), Γιάννης Μπελώνης (πιάνο-keyboards), Γιάννης Πλαγιανάκος (Κοντραμπάσο), και στον ήχο ο Γιώργος Καρυώτης κι ο Ευτύχης Γιαννακούρας.

Στην είσοδο θα μπορείτε να αγοράσετε και το νέο cd του Παντελή Θαλασσινού σε τιμή κόστους.

unnamed (2)

 

Ρυθμός Stage

Μαρίνου Αντύπα 38

16346 Ηλιούπολη

Τηλέφωνο: 210 9750060

www.rythmos-stage.gr

Ώρα έναρξης: 22.00

Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)

Χορηγοί επικοινωνίας: Μελωδία 99,2 – Kokkino 105,5 – Music Paper.gr – E-go.gr – Musicity.gr – Monopoli.gr – Tralala.gr – Musiccorner.gr – Entertv,gr – Korifogrami.gr – Mixgrill.gr – Go-out.gr – Μουσικές Εbeerίες – E-orfeas.gr – Tranzistoraki.gr – Mousikorama.gr – FullTime.gr – Readyo.gr –Ogdoo.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αλέξανδρος Καραμαλίκης 6946 492740

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

“ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ”

Εννέα μήνες μετά την κυκλοφορία των τραγουδιών της «Ελπίδας» , ο Παντελής Θαλασσινός και η εταιρία του “ΕΡΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑ”, παρουσιάζει το νέο του διπλό cd με τραγούδια ανοιχτά σε ακρόαση, ηχογραφημένα στο Studio Sierra, παρουσία κοινού μέσα στο χώρο ηχογράφησης (βλ. φωτογραφίες), από το Γιώργο Καρυώτη, με βοηθό τον Ευτύχη Γιαννακούρα.

Στα cd περιλαμβάνονται δύο νέα τραγούδια “Είσαι εδώ μα και πουθενά” (μουσ. Γιάννη Γουδέλη-στιχ. Π. Θαλασσινού) και “Επιστολή” (Δ. Θεοχάρη-Γ. Μπακόλα), που αγαπήθηκαν και σιγοτραγουδήθηκαν από τον κόσμο, από τις πρώτες κιόλας φορές που παίχτηκαν στα live, από τον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Επίσης, περιλαμβάνονται και γνωστά αγαπημένα τραγούδια με διαφορετική ενορχήστρωση του Παντελή Θαλασσινού, διαλεγμένα όλα με προσοχή. Με διαφορετική πλέον χροιά διάθεσης, με το άγγιγμα του χρόνου να έχει σφραγίσει την ολοκλήρωση όλων των ερμηνειών της φωνής και των οργάνων. Ο Παντελής Θαλασσινός δείχνοντας την αγάπη του -και όχι μόνο- τόσα χρόνια στους ήχους των παραδοσιακών οργάνων (καθώς και των μουσικών), υπακούει και σε αυτό το διπλό cd στη βαθιά φωνή μέσα του, ενορχηστρώνοντας και αφήνοντας τους μουσικούς να παίξουν στους δικούς τους δρόμους. Από τις γκάιντες της Μακεδονίας, στα βιολιά των νησιών και από εκεί στα κανονάκια, τα σάζια και πολίτικα λαούτα. Από το πρώτο κιόλας άκουσμα καταλαβαίνουμε το αμοιβαίο «πάρε-δώσε» μεταξύ του Παντελή Θαλασσινού και των μουσικών. Το αληθινό αυτό παρεΐστικο παιχνίδι που απολαμβάνουμε στα live του καλλιτέχνη, αποτυπώθηκε σε αυτήν τη νέα κυκλοφορία. Απ τις κορυφαίες στιγμές του CD, η ερμηνεία της Μάρθας Μαυροειδή, στο “Κράτα για το τέλος”, και του Δημήτρη Πάντου, στο “Ένα τσιγάρο ζήτησα”

Έπαιξαν οι μουσικοί: Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα), Γιώργος Βεντουρής (κόντραμπάσο), Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Γιώργος Θεοδωρόπουλος (keyboards), Δημήτρης Θεοχάρης (πιάνο), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), Γιώργος Μακρής (πνευστά, Γκάϊντες), Μάρθα Μαυροειδή (σάζι, λάφτα, φωνητικά), Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, μπουζούκι), Δημήτρης Πάντος (κιθάρες φωνητικά) και Γιώργος Τσιατσούλης (ακορντεόν). Φωνητικά κάνουν οι Μάρθα Μαυροειδή και Δημήτρης Πάντος.

Το Mastering έγινε στη Digital Press Hellas, από το Γιάννη Ιωαννίδη, και τον Πέτρο Σιακαβέλα. Φωτογραφίες Μανόλης Χιώτης, Δήμητρα Στάθη, Δημήτρης Πάντος.

Άξια αναφοράς επίσης, είναι και η τιμή, της εν λόγω κυκλοφορίας.

Θα το βρείτε μαζί με τα τραγούδια της “Ελπίδας”, σε όλα τα επιλεγμένα δισκοπωλεία και μερικά βιβλιοπωλεία, καθώς και στην είσοδο των μουσικών σκηνών και συναυλιών, που εμφανίζεται ο καλλιτέχνης, σε τιμή κόστους.

Κυκλοφορία “Έρημος Αθήνα”, Π. Θαλασσινός Ε.Ε. (Νοέμβριος 2013)

Φωτογραφίες της ηχογράφησης θα βρείτε στο:

https://www.yousendit.com/download/OGhkZFhqb0I5NVY3czhUQwΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!