Ο Πάνος Βλάχος μιλάει για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Όσα αναφέρει για την φημολογούμενη σχέση τους!


Ο ταλαντούχος ηθοποιός Πάνος Βλάχος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «JOY» και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για όλα.

Αρχικά, μιλώντας για τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν ο ίδιος λέει «Έχω κάνει πολλές δουλειές, από σερβιτόρους, προπονητής σε παιδάκια στο ποδόσφαιρο, μέχρι και τον τηλεφωνητή έχω κάνει. Πριν 6 χρόνια, μάλιστα, έπαιζα μπουζούκι και κιθάρα σε ταβέρνες για να βγάζω τα έξοδα της σχολής. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς εξαργυρώνεται μια μεγάλη επιτυχία. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ γιατί δεν το χω ζήσει. Ζω όπως θα ζούσα σαν να έκανα μια σειρά, μια παράσταση, μια ταινία που δεν την είδε κανένας. Έτσι είναι στην Ελλάδα τα πράγματα. Απλά συντηρείσαι και τροφοδοτείς σιγά σιγα το όνειρο σου – γιατί για ένα όνειρο ζούμε, όχι για τα εκατομμύρια, τουλάχιστον η δική μου η γενιά. Ζούμε για να κάνουμε την τρέλα μας. Και αυτό που πριν μερικά χρόνια θα μας ικανοποιούσε οικονομικά για πολλά χρόνια, τώρα απλά ικανοποιεί τον εγωισμό μας. Τροφοδοτεί το μικρόβιο που έχουμε μέσα μας για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα».

Ποια είναι η σχέση του Πάνου Βλάχου με τη δημοσιότητα; Τι λέει ο ίδιος; «Δεν έχω ακούσει ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια για μένα – για τη δουλειά μου. Ίσως γιατί δεν έχω κάνει τόσο μεγάλους ρόλους ακόμα. Έχω διαβάσει αρνητικές κριτικές στο ίντερνετ για μια παράσταση που έπαιζα και η αλήθεια είναι πως αυτό πληγώνει τον εγωισμό μας. Αλλά στο θέατρο κάθε μέρα, είναι μια καινούρια μέρα. Ότι γράφει, ξαναγράφει. Με ενοχλεί ο τρόπος με τον οποίο ασχολούνται τα media με την προσωπική ζωή τόσο τη δική μου, όσο και γενικότερα. Ο λόγος είναι για να σε κατατάξουν στο χρηματιστήριο των περιοδικών. Δεν ασχολούμαι με το αν κάποιος γράφει κάτι για μένα».

Τέλος, μιλάει για την αγαπημένη του Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και αναφέρει ότι «Είναι λίγο πιο ψηλή από μένα η Ιωάννα. Είμαι 1.79 και η Ιωάννα 1.81. Δεν με ενοχλεί που η κοπέλα μου είναι λίγο πιο ψηλή από μένα γιατί το ύψος κρύβεται μέσα μας. Δεν έχει σημασία αν είσαι ψηλός ή όμορφος εξωτερικά, από μένα έρχονται όλα. Ο γάμος είναι ένας θεσμός που έχει αρχίσει λίγο και ξεθωριάζει. Αν βρεις τον άνθρωπο σου, θα ζήσεις μαζί του. Αν θες να κάνεις ένα παιδί, θα το κάνεις. Νομίζω η γενιά μου αρχίζει και αποχαιρετά τον γάμο».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!