Ο οίκος BALMAIN ψηφίζει Ελλάδα!


Είναι γνωστή η αγάπη του Olivier Rousteing, του διάσημου καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου BALMAIN, για την Ελλάδα, για τη χώρα μας την οποία επισκέπτεται συχνά και επιλέγει κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Αυτή τη φορά, το παιδί-θαύμα της γαλλικής μόδας με τα εκατομμύρια followers στα social media (ανάμεσά τους κάποιοι από τους μεγαλύτερους διεθνείς celebrities όπως οι κολλητοί του φίλοι Kim Kardashian, Kanye West και Rihanna) θέλησε να φτιάξει ένα χορευτικό single ως soundtrack για τις καλοκαιρινές διακοπές του στη Μύκονο, ένα τραγούδι για «άραγμα», «κέφι» και «αρμύρα», όπως χαρακτηριστικά λέει στην επίσημη δήλωσή του, που διανεμήθηκε στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης (επισυνάπτεται).

Έτσι από τον περασμένο χειμώνα απευθύνθηκε στους φίλους του στην Cobalt Music και μαζί δούλεψαν τοsingle “Addicted To You”, μια διεθνή συμπαραγωγή σε μουσική του Eric Walton, στίχους των Pascal Dangin &Michail Pelet και παραγωγή του δικού μας Mark F. Angelo με τη φωνή της Μελίνας Μακρή και του Ηλία Μπόγδανου (frontman του pop-rock συγκροτήματος INCO).

Αναμένοντας το video clip του τραγουδιού με τη συμμετοχή των πιο διάσημων top models, δείτε στα παρακάτωlink πως ο Olivier Rousteing έχει μοιραστεί μέχρι στιγμής στο instagram τον ενθουσιασμό του για αυτή τη μεγάλη κυκλοφορία με άρωμα ελληνικών νησιών και σύγχρονης γαλλικής μόδας:

 

My next summer 2018

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on

ADDICTED TO YOU #checkitout BALMAIN Summer song

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!