Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

Έκπληξη αποτελεί το γεγονός πως δεν είχε ανακοινωθεί ακόμα.


Γιατί σαν είδηση ήταν το μόνο σίγουρο. Νίκος Βέρτης – Κέντρο Αθηνών σεζόν 2015-2016. Σίγουρα αποτελεί το στέκι του δημοφιλή τραγουδιστή, όπως επίσης και καλός φιλοξενούμενος για το νυχτερινό κέντρο. Ο μοναδικός τραγουδιστής θα μας υποδεχτεί ξανά από το κέντρο διασκέδασης που και πέρσι εμφανιζόταν, καθώς μια πετυχημένη ομάδα δεν αλλάζει.

Ο Νίκος Βέρτης, που αυτήν την περίοδο συνεχίζει τις  άκρως πετυχημένες εμφανίσεις του στο Ακρωτήρι, παράλληλα βέβαια, ετοιμάζεται για το ξεκίνημα της χειμερινής περιόδου. Οι καλοκαιρινές του εμφανίσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, κάνοντας τον κόσμο να επισκέπτεται ξανά και ξανά το Ακρωτήρι, ίσως τον πιο must καλοκαιρινό προορισμό.

Ο πετυχημένος τραγουδιστής που βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και πάνω από μια δεκαετία, δε σταματά να ενθουσιάζει το κοινό του και ιδιαίτερα τις νεαρές θαυμάστριες του, τόσο με την υπέροχη φωνή, αλλά όσο και με την παρουσία του. Τα τραγούδια του πλέον διαχρονικά, με σπουδαίες πωλήσεις, ειδικά σε μια εποχή που καλλιτέχνες δύσκολα κάνουν χρυσούς και πλατινένιους δίσκους.

Ο Νίκος, πάντα καταφέρνει να ξεχωρίζει με τα cd που κυκλοφορεί και τα τραγούδια που χαρίζει στο κοινό του. Η επιτυχία του, εξίσου σημαντική και στο διαδίκτυο, καθώς όλα του τα τραγούδια που «ανεβαίνουν» στο youtube καταφέρνουν πάντα να ξεχωρίζουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί το τραγούδι του«Αν είσαι ένα αστέρι», που ξεπερνά τα 10.000.000 κλικαρίσματα.

Ο Νίκος Βέρτης όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να χτίσει μια σταθερή σχέση με το κοινό που τον ακολουθεί. Κάθε χρόνο οι εμφανίσεις του, σε όποιο χώρο και αν τραγουδά καταφέρνουν να είναι sold out. Είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που η παρουσία του  στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται κρατά μεγάλα χρονικά διαστήματα, πράγμα σπάνιο για την περίοδο που διανύουμε. Αυτό και μόνο αποδεικνύει την καλλιτεχνική του αξία. Ένας σπουδαίος τραγουδιστής, με ήθος, πράγμα που αποδεικνύεται και από το γεγονός  πως η προσωπική του ζωή δε βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας και καταφέρνει να τη διασφαλίζει από τους δημοσιογράφους.

Το Κέντρο Αθηνών συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο γνωστά κέντρα διασκέδασης και αποτελεί σταθερή αξία στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Πρόκειται για ένα όμορφο νυχτερινό κέντρο, μεγάλης χωρητικότητας, το οποίο συνεχίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου και να επικρατεί χαμός στα πραγματικά δημοφιλή σχήματα που έχει φιλοξενήσει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που έχουν ξεκινήσει την καριέρα τους , ερμηνεύοντας τα τραγούδια τους μέσα στον χώρο του Κέντρου Αθηνών. Να πούμε ότι πέρσι μαζί με το Νίκο Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών, εμφανίζονταν η Ελένη Φουρέιρα.

Το Κέντρο Αθηνών, όταν ξεκίνησε τη λειτουργία του, συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Γιάννη Πλούταρχο και η συνεργασία τους κράτησε για 3 σεζόν. Μαζί του στη σκηνή στάθηκαν ο Γιάννης Βαρδής, η Αποστολία Ζωή, και η Τάμτα.

Τον χειμώνα του 2008-2009, το Κέντρο Αθηνών φιλοξένησε τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο, καθώς και τους Μανώλη Λιδάκη και Μπάμπη Στόκα.

Η επόμενη σεζόν 2009-2010, ανήκε στον ένα και μοναδικό Νίκο  Βέρτη, με μεγάλη επιτυχία. Τον χειμώνα του 2011-2012, το σχήμα που ανέβηκε αποτελείτο από τους Δημήτρη Μητροπάνο, Δημήτρη Μπάση και Γιάννη Κότσιρα. Ακολούθησαν επόμενες χρονιές με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Ζωιδάκη και τη  Νατάσσα Θεοδωρίδου μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο. Πέρσι, ως γνωστόν, ο Νίκος Βέρτης στη σκηνή του Κέντρου Αθηνών, μαζί με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και το Σταν.

Η νέα χρονιά λοιπόν, προβλέπεται μοναδική και ξεκινά με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω από το Κέντρο Αθηνών και τον ένα και μοναδικό Νίκο Βέρτη, που μας υπόσχονται μοναδικές βραδιές. Μπουζούκια Αθήνα 2015: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κέντρο Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στην διασταύρωση των δρόμων Πειραιώς 145 με Πέτρου Ράλλη.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!