Ο νέος έρωτας της 49χρονης Ναταλίας Γερμανού- Είναι μεγαλύτερος!

Αυτό κι αν είναι είδηση! Η Ναταλία Γερμανού ερωτεύτηκε και δεν είναι μικρότερός της. Ποιος είναι ο Κωστής Φραγκούλης που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της.


Ο τελευταίος χωρισμός της Ναταλίας Γερμανού έγινε το καυτό θέμα συζήτησης της σόουμπιζ. Περισσότερο βέβαια για το ότι ο πρώην σύντροφός της Μάνος Ιωάννου βρέθηκε εξαιρετικά γρήγορα σε άλλη αγκαλιά και όχι γιατί η διαφορά που τους χώριζε ήταν καταδικαστική και για αυτή τη σχέση. Αν και την περασμένη εβδομάδα έσπευσαν να της χρεώσουν φλερτ που οδεύει προς τη σχέση με το νεαρό μοντέλο Αλέξη Παππά μετά από κοινή τους έξοδο, γρήγορα όλα διαψεύστηκαν.

Η Ναταλία Γερμανού με τον Κωστή Φραγκούλη, με τον οποίο γνωρίζονται από το σχολείο
Η Ναταλία Γερμανού με τον Κωστή Φραγκούλη, με τον οποίο γνωρίζονται από το σχολείο

Ο άντρας που στην πραγματικότητα η Ναταλία φλερτάρει και περνάει ρομαντικές στιγμές δεν είναι μικρότερός της, δεν ανήκει στη σόουμπιζ και τον γνωρίζει από τα σχολικά τη; χρόνια!  Ο επιχειρηματίας Κωστής Φραγκούλης, που έχει συμπληρώσει τα 50 του χρόνια είναι ο άνθρωπος που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Ναταλίας Γερμανού.

Οι φωτογραφικοί φακοί των ΟΚ! και Hello! τους εντόπισε και τους απαθανάτισε σε πρόσφατη έξοδό τους , όταν πήγαν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Η Ναταλία Γερμανού και ο Κωστής Φραγκούλης την ώρα που φεύγουν από το Diogenis Studio
Η Ναταλία Γερμανού και ο Κωστής Φραγκούλης την ώρα που φεύγουν από το Diogenis Studio

«Γνωρίζονται από τα σχολικά τους χρόνια, καθώς εκείνος είναι μόλις έναν χρόνο μεγαλύτερός της. Ωστόσο, για ένα διάστημα είχαν χάσει επαφή. Στις αρχές της χρονιάς εκδόθηκε το διαζύγιο του Κωστή Φραγκούλη από τη σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες. Εδώ και έναν μήνα υπάρχει ρομαντικό φλερτ με τη Ναταλία Γερμανού», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της στο ΟΚ!.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!