Ο Κρητικός αγρότης με τα πράσινα μάτια που αποπλάνησε το twitter… ομίλησε

Οι γυναίκες τον ποθούν, οι άνδρες τον ζηλεύουν. Δείτε το ξέφρενο πάρτι στο twitter για τον Κρητικό αγρότη με τα πράσινα μάτια που αποπλάνησε το twitter..

Ολα ξεκίνησαν πριν από 2 ημέρες, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας αγροτών στο Σύνταγμα. Οι φωτογραφίες του Κρητικού αγρότη, ο οποίος για την ακρίβεια είναι κτηνοτρόφος και ονομάζεται Στάθης Στιβακτάκης, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα αφού έκλεψε τις εντυπώσεις. Και δικαιολογημένα…

Ο αγρότης με τα πράσινα μάτια, που πρώτη εντόπισε η Lifo και ο φωτορεπόρτερ της Freddy F., δεν περίμενε με τίποτα ότι μια εμφάνισή του στο Σύνταγμα, θα άναβε φωτιές…

Σήμερα, ο Στάθης μίλησε στο BHMAFM είπε ότι «δεν περίμενε αυτόν τον χαμό» με τις φωτογραφίες του. «Εγώ δεν το κάτεχα, με πήρανε τηλέφωνο και το έμαθα» είπε χαρακτηριστικά.

Παραδέχθηκε ότι οι φίλοι του – «να ‘ναι καλά τα κοπέλια» – τον πειράζουν για τον χαμό που έχει προκαλέσει.

Ωστόσο απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να ποζάρει για το φακό ενός φωτογράφου ως μια διαφορετική επαγγελματική απασχόληση.

«Εγώ δεν φεύγω από το χωριό για κανένα λόγο. Έχω μάθει αλλιώς»ξεκαθάρισε.

Μιλώντας για όσα συνέβησαν την Τετάρτη ο κ. Στιβακτάκης λέει ότι «ανεβήκαμε στην Αθήνα και εκεί μας περίμεναν τα «μπολάκια» του Τσίπρα, τα ΜΑΤ όπως τα λέω εγώ, και μας ψέκασαν». «Εμείς τα αιτήματά μας θα τα πάμε όπως πρέπει» κατέληξε.

Ο Στάθης, μένει στα Βορίζια Λασιθίου και ασχολείται με την μελισσοκομία και την κτηνοτροφία.

Και σίγουρα δεν περίμενε ότι μια του εμφάνιση στο Σύνταγμα θα άναβε φωτιές στα social media…

Δείτε μερικά από τα καλύτερα του twitter…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!