Ο Κρις Μπράουν στη φυλακή

Κανένα σχόλιο από τους εκπροσώπους του τραγουδιστή που κρατείται από την Παρασκευή


Ο τραγουδιστής της R&B, Κρις Μπράουν, συνελήφθη την Παρασκευή στο Μαλιμπού του δυτικού Λος Άντζελες και τέθηκε υπό κράτηση για παραβίαση της αναστολής του, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το γραφείο του σερίφη στο Λος Άντζελες, ανέφερε ότι ο 24χρονος τραγουδιστής συνελήφθη μετά από ένταλμα που εκδόθηκε για παραβίαση της αναστολής του σε σχέση με την καταδίκη του για την επίθεση το 2009 κατά της τότε φίλης του επίσης τραγουδίστριας Ριάνα.

Ο Κρις Μπράουν συνελήφθη νωρίς το απόγευμα ώρα Λος Άντζελες (2100 GMT) και κρατείται χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης με εγγύηση.

Οι αρχές δεν διευκρίνισαν την ακριβή παραβίαση της αναστολής του Μπράουν, αλλά η ιστοσελίδα TMZ.com, που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν διασημότητες, αναφέρει ότι ο τραγουδιστής αποβλήθηκε από κέντρο αποτοξίνωσης για «παραβίαση των κανόνων».

Ο Κρις Μπράουν ήταν σε αυτό το κέντρο για περίπου τέσσερις μήνες μετά από σχετική δικαστική εντολή τον Φεβρουάριο. Το δικαστήριο, μετά από αρκετά βίαια περιστατικά που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την αναστολή του, είχε τότε διατάξει τον τραγουδιστή να συνεχίσει την αποτοξίνωση του, προειδοποιώντας τον ότι οποιαδήποτε παραβίαση θα τον οδηγούσε στη φυλακή.

Οι εκπρόσωποι του τραγουδιστή αρνήθηκαν να σχολιάσουν την κράτηση του Μπράουν ο οποίος καταδικάστηκε το 2009 σε 180 ημέρες κοινωφελούς εργασίας και δικαστική επιτήρηση πέντε ετών για τον ξυλοδαρμό της Ριάνα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!