Ο Κώστας Αγέρης αποκαλύπτει τι έχει αλλάξει στη ζωή του με το The Voice

Ο νικητής του The Voice 2 ο οποίος εντυπωσίασε από την αρχή με την φωνή του, κριτές και κοινό, έδωσε στο περιοδικό «YOU» μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του talent show.


Ο Κώστας Αγέρης, μίλησε για την αγάπη του στο λαϊκό τραγούδι αλλά και τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στην ζωή του αποκαλύπτοντας πως πως μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι αυξήθηκαν οι επιτυχίες του με τις γυναίκες. «Μου έχουν στείλει διάφορα μηνύματα στο Facebook. Πρόσφατα μια κοπέλα μού ζήτησε να την παντρευτώ», συμπλήρωσε γελώντας.

Οι άνθρωποι του χώρου λένε πως για κάνεις επιτυχία, πρέπει να έχεις όλο το πακέτο. Ο νεαρός τραγουδιστής παραδέχεται: «Παίζει, αλλά δεν ήταν ποτέ το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν. Σίγουρα, όμως, με απασχολεί και θέλω να αρέσω».

Ο Ανδρέας Θεοδώρου ρώτησε επίσης τον Κώστα Αγέρη αν έχει κάνει κάτι ακραίο για κάποια κοπέλα του. «Ναι. Σε μικρότερη ηλικία έκλεψα τα κοσμήματα της αδελφής μου και τα χάρισα στον παιδικό μου έρωτα! Βέβαια μετά κατάλαβε ότι ήταν «κλεμμένα», τα επέστρεψε στην αδελφή μου και ξεφτιλίστηκα σε όλο το σχολείο! Στη συνέχεια, έφαγα και χυλόπιτα», απάντησε.

Πολλοί άντρες, ντρέπονται να πουν πως έχουν φάει χυλόπιτα αλλά ο Κώστας Αγέρης δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ειδικά σε μικρή ηλικία που δεν ντρεπόμουν να εκδηλώσω τα συναισθήματά μου, έφαγα πάρα πολλές. Όταν μεγάλωσα και άρχισα να σκέφτομαι τις κινήσεις μου έγιναν καλύτερα τα πράγματα. Αν μου αρέσει, πάντως, μια κοπέλα προτιμώ να είμαι εγώ αυτός που θα κάνει την πρώτη κίνηση. Θέλω να είμαι ο κυνηγός».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!