Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στο Posidonio

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την Παρασκευή 25 Απριλίου επιστρέφει στο Posidonio.


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την Παρασκευή 25 Απριλίου επιστρέφει στο Posidonio.

Μετά από 12 συνεχόμενους μήνες εμφανίσεων που κέρδισαν τα πιο θετικά σχόλια και τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επανέρχεται ανανεωμένος με ένα νέο διασκεδαστικό πρόγραμμα στο Posidonio για να ξεσηκώνει το κοινό όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Την ίδια στιγμή, ενάμισι χρόνο μετά τον δίσκο «Παιδί Γενναίο», που τον καθιέρωσε ως τον πιο επιτυχημένο νεαρό λαϊκό τραγουδιστή κι από τον οποίο αναδύθηκαν οι επιτυχίες: « Ποτέ ξανά», «Μια νύχτα κόλαση», «Παιδί γενναίο»,«Θα σ εκδικηθώ», «Σταυρουδάκι», ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί τώρα το νέο του άλμπουμ με τίτλο «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ» από την Cobalt Music.

Πρόκειται για έναν αυθεντικά λαϊκό δίσκο με 13 τραγούδια, τα οποία υπογράφει εξολοκλήρου το γνωστό δίδυμο των επιτυχιών, Κυριάκος Παπαδόπουλος (μουσική) και Ηλίας Φιλίππου (στίχοι). Μόνη εξαίρεση το τραγούδι «Εμείς Δε ΘαΧωρίσουμε Ποτέ» για το οποίο έχει γράψει στίχους η Ναταλία Γερμανού, η οποία είχε χαρίσει στον τραγουδιστή και την επιτυχία «Ποτέ ξανά».

Από το άλμπουμ «ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ» έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες τα δύο singles που προηγήθηκαν («Να Της Πεις» & «Δεύτερη Φορά»).

Ήδη ξεχωρίζει το «Εσένα Θέλω» ενώ δέκα ακόμη υπέροχα τραγούδια, τρυφερές μπαλάντες, δυναμικά λαϊκά και χορευτικά τραγούδια, συμπληρώνουν τον δίσκο της χρονιάς!

Μαζί του στο Posidonio  εμφανίζονται: η Ελεάνα Παπαϊωάννου που με την εμπειρία της και την ερμηνεία της δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και ο Νικηφόρος που έχει ήδη ξεχωρίσει ως ερμηνευτής με ιδιαίτερη εκφραστική δύναμη.

Ακόμη, στο σχήμα συμμετέχουν οι: ΠάριςΦανή ΑβραμίδουJosephineHarris Mos ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο Βασίλης Θεοδωράκογλου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!