Ο «κακός» Μελέτης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο flash.gr – Η εξομολόγηση για την μεγάλη του αγάπη


Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης από το σήριαλ που έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς, βγάζει στο φως λεπτομέρειες για την Κάτια Δανδουλάκη και τη σχέση που τους συνδέει, ενώ μιλά για την ομάδα που του έχει πάρει τα μυαλά.


Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης έβγαλε τα ρούχα εποχής που φοράει ως Μελέτης στο δημοφιλές σήριαλ του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», έβαλε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας των ηθοποιών με τους αντιπάλους της Αργυρούπολης, έδωσε συνέντευξη αποκλειστικά στον flash.gr και την Κατερίνα Νινιού. Ο «κακός» της σειράς που κάθε βράδυ καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό, λατρεύει να παίζει ποδόσφαιρο και η μεγάλη του αγάπη είναι ο Ολυμπιακός. Στην ερώτηση τι θα δει εάν συμπέσουν οι Άγριες Μέλισσες και ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού, δηλώνει ότι φυσικά θα δει το δεύτερο. Όπως ο ίδιος δηλώνει αν δεν ήταν τόσο οξύθυμος σαν χαρακτήρας θα έπαιζε σίγουρα σε μια ομάδα Α’ εθνικής.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποδύεται τον Μελέτη στις «Άγριες Μέλισσες», τον ήρωα που αγαπούν να “μισούν”, οι τηλεθεατές. «Είναι πολύ ευαίσθητος κατά βάθος ο Μελέτης, και το βλέπουμε από την αγάπη που έχει στην Πηνελόπη. Όλοι ψάχνουν να βρουν κάποιον να κάνει τις βρωμοδουλειές τους», εξομολογείται ο Γιώργος Γεροντιδάκης που στα 10 του χρόνια πρωταγωνίστησε στην ταινία «Peppermint» αλλά και ως έφηβος στην σειρά που άφησε εποχή “Βέρα στο δεξί”. Για τον ρόλο του ω Μελέτης και το ενδεχόμενο να είναι είναι ο τηλεοπτικός γιος της Κάτιας Δανδουλάκη (Ανέτ), αποκαλύπτει: «Γελάμε με την κα Δανδουλάκη όταν ακούμε ότι είναι μητέρα μου και είμαι ο γιος της, αυτά τα γράφουν κάποια site..Ούτε εμείς ξέρουμε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια…».

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη:

Λίγα λόγια για την εξέλιξη του ρόλου του Μελέτη στις “Άγριες Μέλισσες”

Όπως μάθαμε στα προηγούμενα επεισόδια η Ανέτ Ρουσσώ πριν από το γάμο της και τη φυγή της στη Γαλλία έμεινε έγκυος σε πολύ μικρή ηλικία, σε μια ευκαιριακή σχέση. Για να αποφευχθεί το σκάνδαλο τη βοήθησε ο Δούκας ο οποίος οργάνωσε ένα «εικονικό ταξίδι» στις ΗΠΑ. Στην πραγματικότητα, έμεινε με την Ανέτ στην Αθήνα μέχρι τη γέννηση του παιδιού. Έτσι, ο Δούκας, μόλις το παιδί γεννήθηκε, το πήρε μακριά της. ποτέ δεν είπε κάτι σχετικό με την τύχη του παιδιού στην ίδια. Η Ανέτ θεωρούσε πως το παιδί αυτό είναι ο Νικηφόρος, γι’ αυτό και του έχει τεράστια αδυναμία και τον πήρε μαζί της στη Γαλλία κι επέστρεψε μαζί του. Ωστόσο, δεν είναι ο Νικηφόρος.

Έτσι θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι γιος της Ανέτ είναι ο Μελέτης. Η εξέλιξη αυτή, εκτός από το πρώτο σοκ που θα προκαλέσει στους άμεσα εμπλεκόμενους ήρωες της σειράς, θα δημιουργήσει και άλλα, πολύ σοβαρά προβλήματα. Ο Μελέτης θα συνειδητοποιήσει ότι είναι ερωτευμένος με την ξαδέρφη του την Πηνελόπη και ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τον ξάδερφό του Γιάννο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!