Ο Johnny Depp και η διαμαντένια βέρα του

Τόσο αγαπημένοι που μοιράζονται την ίδια βέρα!


Δείχνοντας πρώτη φορά την βέρα του επιβεβαίωσε ο Johnny Depp τον αρραβώνα με την Amber Heard, ενώ μίλησε και για τα σχέδια γάμου που κάνουν.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από περίπου τρεις μήνες και το γιόρτασε με πάρτι, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

O 50χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε με την διαμαντένια βέρα στο αριστερό κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την νέα του ταινία, «Transcendence», στο Πεκίνο. Λεπτομέρεια;

Με το εν λόγω δαχτυλίδι κυκλοφορούσε η αγαπημένη του και έκανε τον αρραβώνα τους να… αποκαλυφθεί, ενώ ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η βέρα «έπεσε» μεγάλη στην Amber οπότε αποφάσισε να τη φοράει εκείνος!

Αν και δεν είπε κάτι για την 27χρονη σύντροφό του, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Rum Diaries» το 2011, δεν απέφυγε τις ερωτήσεις περί γάμου: «νομίζω ότι είναι καλύτερο οι γυναίκες να διοργανώνουν τον γάμο. Προσωπικά, δεν μπορώ να οργανώσω τίποτα, είμαι πολύ κακός σε αυτά».

Αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για την Amber και ο δεύτερος για τον Johnny, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος για δύο χρόνια στα μέσα της δεκαετίας του ’80 με την Lori Anne Allison, ενώ διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με την Vanessa Paradis, από την οποία χώρισε τον Ιούλιο του 2012, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, 14 και 11 ετών.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!