O John Varvatos παρουσίασε τη Led Zeppelin capsule συλλογή του στο Attica City Link


Ο John Varvatos, την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, βρέθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στο John Varvatos shop-in-shop, στο attica City Link, στο μεγαλύτερο και πιο ενημερωμένο σε θέματα μόδας πολυκαταστήματα στην Ελλάδα.

Ο διεθνούς φήμης ελληνικής καταγωγής σχεδιαστής John Varvatos και τα attica διοργάνωσαν ένα Μeet & Greet Event για την παρουσίαση της νέας capsule συλλογής Led Zeppelin x John Varvatos.

Φυσικά, το παρών έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, celebrities, influencers, καθώς και πιστοί θαυμαστές και πελάτες του brand John Varvatos.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν προσωπικά με τον σχεδιαστή καθώς και να παρακολουθήσουν το ενδιαφέρον Q&A session ανάμεσα στον John Varvatos και την ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου, δημιουργώντας έναν όμορφο διάλογο γύρω από τη ζωή και την καριέρα του Ελληνοαμερικανού διάσημου σχεδιαστή. Μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής επεσήμανε τη στενή σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί με τα πολυκαταστήματα attica από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθώς επίσης και την εκτίμηση που νιώθει για το πιστό κοινό του στην Ελλάδα.

Τι ξεχωρίσαμε από τη συλλογή;

Ο John Varvatos δημιούργησε μία capsule συλλογή για τη σεζόν Fall/Winter 2019 μαζί με τους θρυλικούς Led Zeppelin για την επέτειο των 50 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ.

Η συλλογή αποτελείται από t-shirts με logos, πουκάμισα, μαύρα denim παντελόνια, lether παλτό, βελούδινο μπουφάν και δυο κασκόλ. Ακριβώς ό,τι χρειάζεται ένας κομψός άντρας δηλαδή αυτή την εποχή. Το ιδιαίτερο με τα κομμάτια αυτής της συλλογής είναι πως μπορούμε να τα εντάξουμε στα looks μας ακόμα και οι γυναίκες και να δημιουργήσουμε τις πιο rock εμφανίσεις.

Μπορείτε να βρείτε την capsule συλλογή John Varvatos x Led Zeppelin αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα attica.

The post O John Varvatos παρουσίασε τη Led Zeppelin capsule συλλογή του στο Attica City Link appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!