Ο Γιώργος Νταλάρας και η Γλυκερία τραγουδάνε Απόστολο Καλδάρα

Απόψε στο Κατράκειο.


Μία συνεργασία ,που έχει αποθεωθεί στο παρελθόν, επιστρέφει.

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Γλυκερία συναντιούνται επί σκηνής και μας παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στον Έλληνα συνθέτη Απόστολο Καλδάρα. Μία σειρά συναυλιών που θα ξεκινήσει από το Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια απόψε, Σάββατο 29 Ιουνίου και θα συνεχίσει σε όλη την Ελλάδα.

Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν, τα έργα “Μικρά Ασία” σε στίχους Πυθαγόρα και “Βυζαντινός Εσπερινός” σε στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου. Την ίδια στιγμή δεν θα λείψουν τα λαϊκά τραγούδια του συνθέτη που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία σε νότες και ψυχές. Τραγούδια όπως τα “Η Σμύρνη Μάνα Καίγεται”, “Μεσ’ του Βοσπόρου τα Στενά”, “Καμπάνα του Εσπερινού”, “Βάρα Νταγιερέ”, “Το Κορδελιό”,”Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι”, “Ένα τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι”, “Όποια και να ‘σαι” θα ξυπνήσουν και θα ενώσουν τους τραγουδιστές και το πλήθος σε μία φωνή.

Η συνάντηση των δύο σπουδαίων τραγουδιστών θα συνοδεύεται  από δώδεκα σολίστες μουσικούς:
Νίκος Ζέρβας-πλήκτρα, Τάκης Μπουρμάς-μπάσο, Χρήστος Ζέρβας και Κωνσταντίνος Φωτιάδης κιθάρα, Ανδρέας Κατσιγιάννης σαντούρι, Ντάσσο Κούρτι ακορντεόν, Αποστόλης Βαγγελάκης πνευστά, Πέτρος Κούρτης κρουστά, Γρηγόρης Συντρίδης τύμπανα.

Μπουζούκι:  Γιώργος Μάτσικας και Γιώργος Ρόκας

Βιολί: Λευτέρης Ζέρβας

Οι ενορχηστρώσεις είναι του Γιώργου Νταλάρα με την επιμέλεια του Γιώργου Παπαχριστούδη.

 

ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ Πειραιά 
Τιμή εισιτηρίου: 15 €.

Ώρα έναρξης: 21:30.

Σάββατο 29 Ιουνίου.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!