Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά με αφορμή το podcast Συνατσάκη – Παπαδημητρίου: «Φτηνιάρικο, κοροϊδεύουμε τον κόσμο»


Με αφορμή το podcast που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα κατά των podcast που γίνονται με κάμερα και σκηνικό, σαν να είναι τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα podcasts και δεν κάνουμε κανονικές εκπομπές. Το podcast υποτίθεται είναι ένα ραδιόφωνο που κάνεις μια συνέντευξη και προβάλλεται. Από τη στιγμή που στο podcast μπήκαν φώτα, μακιγιάζ, κάμερα και σκηνικό, δεν καταλαβαίνω γιατί το ραδιόφωνο το βαφτίσαμε podcast και το podcast μαζί με το ραδιόφωνο το κάναμε τηλεόραση. Για να έχουμε να λέμε ότι είμαστε μοντέρνοι;

Χάνονται εργατικά χέρια, κάμερες, επαγγελματικό μακιγιάζ κλπ… Αν θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση, να δουλέψουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης για να γίνει μια σωστή εκπομπή. Η γιαλατζί τηλεόραση που την βαφτίσαμε podcast είναι φτηνιάρικο και για μένα κοροϊδεύουμε τον κόσμο», είπε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.

 

«Αν δεν θέλουν να κάνουν εκπομπή στην τηλεόραση, γιατί στήνουν καμερούλα απέναντί τους;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!