Ο Γιατρός – Το Ατύχημα απόψε, φέρνει αναστάτωση και ξυπνάει την ενσυναίσθηση..


 Απόψε, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 22:40 στον Alpha, στο νέο επεισόδιο του “Γιατρού” με τίτλο “Το Ατύχημα»:

Ο Αντρέας μαθαίνει από τη Σοφία το παρελθόν και τη σχέση τους και τη σχέση τους και προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα του πως ήταν οι δυο τους.

Την ίδια στιγμή ένας συρμός του ηλεκτρικού εκτροχιάζεται και όλοι οι τραυματίες μεταφέρονται στο νοσοκομείο, πράγμα που μετατρέπει όλο τον τομέα σε θάλαμο επειγόντων περιστατικών.

Ο καθένας αναλαμβάνει δυο και τρεις τραυματίες, με εξαίρεση το Μιχάλη ο οποίος μετά τη βραδιά με την Κατερίνα δεν μπορεί να συνέλθει και παίρνει ναρκωτικά προκειμένου να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Το νοσοκομείο λειτουργεί υπό ειδικές συνθήκες καθώς έχει δεχτεί όλους τους τραυματίες του τρένου που εκτροχιάστηκε.

Ως εκ τούτου όλοι οι γιατροί δέχονται πάρα πολύ μεγάλη πίεση με αποτέλεσμα να έχουν εντάσεις.

Ο Μάρκος αναλώνεται στο να δει πως θα λύσει το πρόβλημα με τον Παπαδόπουλο και την στιγμή της κρίσης αποδεικνύεται πολύ κατώτερος του Ανδρέα ως διευθυντής καθώς δεν μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει κουράγιο σε κανέναν απ’ τους γιατρούς της πτέρυγάς του.

Ο Μάρκος ως διευθυντής της κλινικής που έχει δεχτεί τους τραυματίες προσπαθεί να εμψυχώσει το προσωπικό του νοσοκομείου για να αποδώσει τα μέγιστα.

Το κάνει όμως με το λάθος τρόπο καθώς προσπαθεί να τους επιρρίψει ευθύνες για όσα δεν κατάφεραν παρά να τους επιβραβεύσει για όσα πέτυχαν παρά τις αντίξοες συνθήκες. Σε εκείνη τη φάση επεμβαίνει ο Αντρέας. Με τον ιδιαίτερα συγκινητικό λόγο που βγάζει θυμίζει σε όλους τι πάει να πει γιατρός και γιατί πολεμάνε. Όλοι τον ακούνε με θαυμασμό και εμπνέονται από τα λόγια του καθώς τους θυμίζει την ουσία της ιατρικής, ότι είναι λειτούργημα και όχι δουλειά.

Ο Αντρέας με αυτό το λόγο θυμίζει και στον Μάρκο γιατί ήταν εκείνος διευθυντής πριν το ατύχημα και όχι ο ίδιος.

Τέλος ο Δημήτρης συναντάει ξανά τη Μαρία, την κόρη του συντρόφου της μητέρας του και πρώτο του έρωτα, κάνοντας άθελά του τη Δανάη να ζηλέψει.

*στο ρόλο του Βασίλη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης
*στο ρόλο του Άγγελου ο Αλέξανδρος Πέρρος
*στο ρόλο της Τατιάνας η Κάτια Ταραμπάνκο
*στο ρόλο του Στέλιου ο Νικόλας Σέυμουρ Σταθόπουλος
*στο ρόλο του Αντώνη ο Θοδωρής Σκυφτούλης
*στο ρόλο της Γεωργίας η Χριστίνα Ραφαήλου
*στο ρόλο της Μητέρας του Φοίβου η Μαρίζα Τσάρη
*στο ρόλο του Πατέρα του Φοίβου ο Δημήτρης Γεωργιάδης

Δείτε το trailer:

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!