Ο Γιατρός – Απόψε 11/12: “Δηλητήρια” ο τίτλος του συγκλονιστικού επεισοδίου…


Έπειτα από προτροπή του Μάρκου και της Ειρήνης, ο Φώτης, ο πρώην ειδικευόμενος που είχε διώξει ο Ανδρέας την μέρα του ατυχήματος, τον καταγγέλλει ότι του ζήτησε να αλλάξει τα αποτελέσματα της δοκιμής του Satonal, πράγμα που όμως η Άννα δεν το πιστεύει και αποφασίζει κρυφά απ’ όλους να τον συναντήσει και να τον ρωτήσει ευθέως.

Μετά τις αποκαλύψεις στο νοσοκομείο υπάρχει αναβρασμός καθώς οι περισσότεροι πλέον έχουν στραφεί εναντίον του Ανδρέα.

Εκείνον όμως τον έχει ενοχλήσει περισσότερο η στάση της Σοφίας καθώς περίμενε από εκείνη ότι θα τον υπερασπιστεί μέχρι το τέλος. Η κουβέντα τους γίνεται με ιδιαίτερη ένταση κρύβοντας από κάτω και παλαιότερα συναισθήματα και καταστάσεις που υπήρχαν μεταξύ τους.

Ο Ανδρέας δεν μπορεί να πιστέψει όλον αυτόν τον παραλογισμό που υπάρχει στη ζωή του αυτή τη στιγμή χωρίς να έχει καμία δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του αφού η υπόθεσή satonal αφορά αποκλειστικά την περίοδο που έχει διαγραφεί από την μνήμη του οριστικά μετά τον τραυματισμό του.  Αισθάνεται απόλυτα μόνος του αφού δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη ούτε στον ίδιο του τον εαυτό, αφού δεν θυμάται πως είχε γίνει μετά το θάνατο του γιου του, πόσω μάλλον σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο.

Ο Μιχάλης, που συμμετείχε στην έρευνα του Ανδρέα, δεν πιστεύει την ιστορία του Φώτη και αποφασίζει να μιλήσει στην αστυνομία, αλλά ο Μάρκος τον εκβιάζει πως αν το κάνει θα αναφέρει κι αυτός ότι έπαιρνε ναρκωτικά κατά τη διάρκεια της βάρδιας του, πράγμα που θα του στοιχίσει τη δουλειά του.

Η Δανάη έρχεται πιο κοντά με τον Δημήτρη και αποφασίζουν να περάσουν τη νύχτα μαζί, αλλά η ανασφάλειά του για το πόδι του δημιουργεί μια ακόμα στιγμή αμηχανίας μεταξύ τους.

Ένας ξαφνικός θάνατος θα φέρει την Άννα αντιμέτωπη με μια σοβαρή ασθένεια ,ενώ την Κατερίνα με μια ευκαιρία για να ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!