O γάμος γνωστής παρουσιάστριας που δεν πήρε κανένας χαμπάρι [εικόνες]

Η σχέση τους μετρά λίγους μήνες και όμως ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


Μετά από οκτώ μήνες σχέσης, πήραν τη μεγάλη απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο λόγος για τη Μαρία Αραμπατζή, η οποία θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης με τον καλό της, τον δικηγόρο Ανδρέα Μήτσαινα.

Maria Arabatzimitsainas

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, το μυστήριο θα τελεστεί στον ιερό ναό που βρίσκεται το Island στη Βάρκιζα, όπου θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση με καλεσμένους εκλεκτούς φίλους και συγγενείς. Οι κουμπάροι του ζευγαριού ανήκουν στο φιλικό τους περιβάλλον. Από την πλευρά της νύφης, κουμπάρα θα είναι η Βάσια Λόη, με την οποία έχουν μακροχρόνια σχέση φιλίας. Το ίδιο ισχύει και για το γαμπρό, μιας και οι κουμπάροι θα είναι δύο πολύ καλοί του φίλοι, ο Πάνος Μακρής και ο Δημήτρης Βιτζηλαίος.

Όσον αφορά στη γνωριμία τους,. ένα κοινωνικός γεγονός στις αρχές της χρονιάς ήταν η αφορμή για να ειδωθούν πρώτη φορά από κοντά. Αυτή η συνάντηση αποδείχτηκε καθοριστική για το ζευγάρι, μιας και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν την αμοιβαία έλξη που τους έφερε κοντά και έγιναν ζευγάρι.

Η πρόταση γάμου έγινε λίγο μετά το Πάσχα και έτσι άρχισαν να σχεδιάζουν τη ξεχωριστή ημέρα της κοινής τους πορείας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!