Ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι


Η Τσέλσι Κλίντον, κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και της πρώην υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, ανακοίνωσε σήμερα ότι γέννησε ένα κοριτσάκι, το πρώτο της παιδί, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

«Ο Μαρκ και εγώ είμαστε γεμάτοι αγάπη, θαυμασμό και ευγνωμοσύνη καθώς γιορτάζουμε τη γέννηση της κόρης μας, της Σάρλοτ Κλίντον Μεζβίνσκι», ανέφερε η Τσέλσι στον λογαριασμό της, αναφερόμενη στον σύζυγό της Μαρκ Μεζβίνσκι.

Το μήνυμα αυτό αναπαρήγαγαν μέσω Twitter τόσο ο Μπιλ όσο και η Χίλαρι, που απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι από τη μοναχοκόρη τους.

Η Τσέλσι, 34 ετών, είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον Απρίλιο όταν συμμετείχε με τη μητέρα της σε μια εκδήλωση για τις γυναίκες.

Στα τέλη Αυγούστου είχε ανακοινώσει ότι τερματίζει τη συνεργασία της με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC, όπου εργαζόταν ως δημοσιογράφος. Τότε η Τσέλσι είχε εξηγήσει ότι επιθυμεί να επικεντρωθεί στο έργο της για το Ίδρυμα Κλίντον και στη μητρότητα.

Εξάλλου ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε διαβεβαιώσει την Τρίτη ότι είναι έτοιμος να στείλει την προεδρική φρουρά για να συνοδεύσει την Τσέλσι και να της ανοίξει τον δρόμο προς το μαιευτήριο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!