Ο Μπεν Άφλεκ είναι ο νέος Batman

Ανακοινώθηκε.


Στροφή κάνει στην καριέρα του ο Μπεν Άφλεκ μετά το “Argo”, το οποίο βραβεύτηκε με το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, καθώς η Warner Bros ανακοίνωσε ότι ο επόμενος Batman θα είναι ο 41χρονος ηθοποιός.

Ιδού η ανακοίνωση της εταιρείας:

“O Μπεν Άφλεκ έρχεται για άλλη μια φορά να αποδείξει τις… υπερδυνάμεις του! Δέκα χρόνια μετά τη συμμετοχή του στην ταινία “Daredevil”, ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τον super ήρωα “Batman”, αντικαθιστώντας τον Κρίστιαν Μπέιλ.

Τον τίτλο της ταινίας μπορεί να μην τον ξέρουμε, αλλά η ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί προβλέπει την κυκλοφορία της στις 17 Ιουλίου του 2014.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ζακ Σνάιντερ, δήλωσε ενθουσιασμένος με την επιλογή του Άφλεκ αναφέροντας: “Ο Μπεν προσφέρει ένα ενδιαφέρον “αντίβαρο” στον Superman που υποδύεται ο Καβίλ. Έχει την υποκριτική ικανότητα να δημιουργήσει μία πολυεπίπεδη εικόνα ενός ανθρώπου που είναι μεγαλύτερος και σοφότερος από τον Κλαρκ Κεντ και κουβαλάει τα σημάδια ενός μαχητή του εγκλήματος, αλλά διατηρεί τη γοητεία που βλέπει ο κόσμος στον δισεκατομμυριούχο Μπρους Γουέιν”.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!