Oι πιο hot θεραπείες προσώπου που μπορείτε να δοκιμάσετε λίγο πριν τις γιορτές


Πλησιάζουν οι γιορτές και όλες μας θέλουμε να είμαστε λαμπερές, φρέσκες και ανανεωμένες. Εξάλλου, η περιόδος των γιορτών συνοδεύεται από εορταστικά events, δείπνα και βραδινές εξόδους, που επιβάλλουν λίγο glam παραπάνω στην εμφάνισή μας.

Λίγο, λοιπόν, πριν μπουν οι γιορτές είναι μια καλή περιόδος για να επιδείξετε επιπλέον φροντίδα στον εαυτό σας και να αφιερώσετε χρόνο στην ομορφιά σας, ώστε να είστε προετοιμασμένες για τις γιορτές και τη νέα χρονιά.

Πρώτος σταθμός: το πρόσωπο

Το πρόσωπό μας είναι το πρώτο σημείο που τραβά αμέσως τα βλέμματα, και που τα σημάδια του χρόνου ή της κούρασης γίνονται έντονα εμφανή.  Όμως, η σύγχρονη κοσμητική ιατρική σας δίνει τη δυνατότητα να προλάβετε τη φθορά του χρόνου και να εξασφαλίσετε στην επιδερμίδα σας σφριγηλότητα και νεανικότητα.

Το Athens Beverly Hills Medical Group σας φέρνει τις νέες hot θεραπείες προσώπου που θα αντιστρέψουν τον χρόνο και θα ξαναδώσουν στο πρόσωπό σας την ανανέωση που χρειάζεται.

Όπως εξηγεί η Dr. Ντόλυ Φατσέα, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος, Επιστημονική Διευθύντρια Δερματολογίας του Athens Beverly Hills Medical Group, το δέρμα στην περιοχή γύρω από το πηγούνι, την κάτω γνάθο και το λαιμό γίνεται με την πάροδο του χρόνου πιο χαλαρό, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αλλάζει ακόμη και το σχήμα του κάτω μέρους του προσώπου. Ερχόμαστε, λοιπόν, να αντιμετωπίσουμε την περιοχή με τη μέθοδο Beauty Triangle Treatments, για Επαναφορά της Πυραμίδας του Προσώπου.

Οι hot θεραπείες

Jawline Sculpture | Νέο Επαναστατικό Filler Διαμόρφωσης Περιγράμματος & Γλυπτικής Προσώπου

Άμεση αποκατάσταση και ενίσχυση όγκου στην περιοχή της κάτω γνάθου, με άμεση ανόρθωση και θεαματικά αποτελέσματα που διαρκούν από 18 έως 24 μήνες. Πρόκειται για Υαλουρονικό υψηλού μοριακού βάρους το οποίο αποκαθιστά τον όγκο στο πηγούνι και στην περιοχή της γνάθου, εξασφαλίζει μεγαλύτερη δυνατότητα ανόρθωσης, βελτιώσεις στον όγκο του προσώπου και στην προβολή του πηγουνιού, χαρίζοντας στο κάτω μέρος του προσώπου πιο σφιχτή και νεανική όψη, ενώ δημιουργεί μία αρμονική συμμετρία στο πρόσωπο.

Profhilo | Θεραπεία Αναζωογόνησης Λαιμού

Η πλέον σύγχρονη θεραπεία σύσφιξης του λαιμού και αντιμετώπισης των ρυτίδων λέγεται Profhilo και ήδη κάνει θραύση στην Ευρώπη. Είναι ουσιαστικά ένα εξειδικευμένο filler υαλουρονικού οξέος υψηλής περιεκτικότητητας το οποίο προκαλεί τη βιοανάπλαση της επιδερμίδας με τη διέγερση ινοβλαστών και παραγωγής κολλαγόνου. Απαιτούνται δύο εφαρμογές ανά 30 ημέρες και τα αποτελέσματά της είναι ορατά έως και 18 μήνες.

Πρωτόκολλο Λιποδιάλυσης και Αντιγήρανσης με Βιομιμητικά Πεπτίδια

Η θεραπεία λιποδιάλυσης με βιομιμητικά πεπτιδία είναι μία πρωτοποριακή μέθοδος που επιτυγχάνει συρρίκνωση των λιποκυττάρων, έλεγχο του μεγέθους τους και αναστολή του εκ νέου σχηματισμού τους. Δεν είναι επώδυνη θεραπεία ενώ αν δεν υπάρχει αύξηση βάρους τα αποτελέσματά της είναι μόνιμα.

Θεραπεία γλυπτικής προσώπου με Εμφυτεύματα Υδροξυαπατίτη

Ο υδροξυαπατίτης είναι ενέσιμο δερματικό εμφύτευμα ασβεστίου που αποσκοπεί στην αποκατάσταση του όγκου του προσώπου και το φυσικό περίγραμμα προωθώντας την παραγωγή και εναπόθεση φυσικού κολλαγόνου. Έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στη διαμόρφωση του οβάλ του προσώπου καθώς έχει μεγάλο μοριακό βάρος, ενισχύει τη νεοκολλαγονογένεση και προσφέρει άμεση στήριξη με αποτελέσματα έως και 18 μήνες.

Κατά την έγχυση του ο υδροξυαπατίτης εμπλέκεται με τις ίνες κολλαγόνου των ιστών δημιουργώντας έναν μεγαλύτερο πλέγμα πάνω στο οποίο ο οργανισμός αναπτύσσει το νέο κολλαγόνο. Δηλαδή, απλά, τα μικροσφαιρίδια του υδροξυαπατίτη ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος γύρω από την περιοχή της εφαρμογής του.

Η Dr. Ντόλυ Φατσέα, Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Επιστημονική Διευθύντρια Δερματολογίας του Athens Beverly Hills Medical Group

The post Oι πιο hot θεραπείες προσώπου που μπορείτε να δοκιμάσετε λίγο πριν τις γιορτές appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!