Νίσυρος: «Δεν έχω πειράξει κανένα παιδάκι, έπεσα σε μία πλεκτανη» – Τι υποστηρίζει ο 50χρονος αρχαιοφύλακας


Αναστατωμένη είναι η κοινωνία στη Νίσυρο, έπειτα από την καταγγελία ενός πατέρα 12χρονου αγοριού που έκανε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» περί σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε ο γιος του από τον 50χρονο φύλακα μουσείου.

Οι κάτοικοι του νησιού αναφέρουν πως μετά την καταγγελία τα στόματα ανοίγουν και έχει ξεσπάσει χιονοστιβάδα περιστατικών, ενώ στη Νίσυρο έχει φτάσει κλιμάκιο της αστυνομίας με παιδοψυχολόγους.

Σημειώνεται πως ο φερόμενος ως θύτης προσήχθη και αφού εξετάστηκε, αφέθηκε ελεύθερος και έφυγε από το νησί. Σε βάρος του 50χρονου που καταγγέλλεται για ασέλγεια, έχει διαταχθεί ΕΔΕ ενώ ήδη έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων.

Τι υποστήριξε ο 50χρονος

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο 50χρονος αρχαιοφύλακας επιμένει στην αθωότητά του και αναφέρει χαρακτηριστικά πως έπεσε σε πλεκτάνη.

«Σίγουρα έπεσα σε μία πλεκτάνη στη Νίσυρο. Μπορεί να έγιναν και λάθη, γιατί καμιά φορά, επειδή είσαι πάρα πολύ ανοιχτός άνθρωπος τα κάνεις και τα λάθη σου. Να είσαι πιο διαχυτικός με τα παιδάκια της ομάδας σου, να είσαι πιο ανοιχτός χαρακτήρας».

Το συμπέρασμα ποιο είναι; Ότι εγώ δεν έχω πειράξει παιδί, δεν έχω ακουμπήσει παιδάκι. Ήμουν φίλος με τα παιδιά μου. Όσο για τα μηχανήματα γυμναστικής, ούτε καρέκλες, ούτε τίποτα. Δύο μηχανήματα μικρά είναι, 10 πόντους μηχανήματα που βάζεις τα πόδια σου επάνω και κάνεις γυμναστική».

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!