Νίκος Βέρτης: ‘Όταν θα παντρευτώ, θα φωνάξω εγώ τους δημοσιογράφους’

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στην κάμερα του FTHIS TV και τον Νίκο Γεωργιάδη για όλους και για όλα.


Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στην κάμερα του FTHIS TV και τον Νίκο Γεωργιάδη για όλους και για όλα.

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στην κάμερα του FTHIS TV και τον Νίκο Γεωργιάδη για όλους και για όλα.

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στην κάμερα του FTHIS TV και τον Νίκο Γεωργιάδη για όλους και για όλα.

Ώς ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, σχολίασε τα πρόσωπα που προβάλλονται από τη showbiz, τη σχέση του με τη δημοσιότητα, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν αλλά και την προσωπική του ζωή.

Οι πρωταγωνιστές της showbiz και ο παράγοντας δημοσιότητα

Ο Νίκος Βέρτης, σχετικά με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις κοσμικές στήλες, δήλωσε: “Πολλές φορές ασχολείστε με άτομα που δεν έχουν πρόβλημα, να ασχοληθούν μαζί τους τα Μέσα. Το επιζητούν μάλιστα! Αυτοί που παίζουν κάθε εβδομάδα, το θέλουν λίγο”, ενώ για τη δική του περίπτωση συγκεκριμένα συνέχισε: “Είμαι τυχερός γιατί όσες φορές ζήτησα από δημοσιογράφους να μη βγει κάτι ανούσιο ή μια φωτογραφία, για μία σχέση λόγου χάρη, το έκαναν. Γιατί κακά τα ψέματα και εγώ έχω περάσει από σχέσεις, δεν είμαι μόνος μου 10 με 12 χρόνια που είμαι στη δημοσιότητα. Απλά νομίζω ότι τη στιγμή που θα έχω κάτι πραγματικά να ανακοινώσω, δεν θα το κρύψω. Άμα είναι δίπλα μου η κοπέλα που θα παντρευτώ, εγώ θα σας φωνάξω πρώτος και θα σας πω ότι ορίστε, τώρα έχετε θέμα”.

Η μεγάλη του αδυναμία και η προσωπική ζωή

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο ίδιος αποκάλυψε τη μεγαλύτερή του αδυναμία: “Είμαι πολύ λαίμαργος και μου αρέσει πολύ το φαγητό. Μπορώ να φάω μέχρι να ξαπλώσω στο έδαφος από το φαγητό”.

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Βέρτης παραδέχτηκε: “Επειδή είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος, έχω ερωτευτεί μόνο δύο φορές. Πιστεύω στη χημεία, γι΄αυτό η γυναίκα που θα παντρευτώ μπορεί να μην είναι καθόλου όμορφη. Οπωσδήποτε η πρώτη ματιά μένει στην ομορφιά, η εμφάνιση είναι αυτό που κοιτάς. Έχει αποδειχτεί όμως από προσωπικές μου εμπειρίες ότι ένας άνθρωπος μπορεί να σε γοητεύσει πραγματικά από τον εσωτερικό του κόσμο και από αυτό που εκπέμπει”.

Τι σημαίνει επιτυχία για εκείνον…

Ο Νίκος Βέρτης έδωσε τον δικό του ορισμό για την επιτυχία και την αποδοχή του κόσμου: “Η επιτυχία συμβαδίζει με την ευτυχία. Από τη στιγμή που έχω δίπλα μου όλους τους φίλους μου και ανθρώπους που με στήριξαν από τα πρώτα μου βήματα, εδώ στη Θεσσαλονίκη, αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και απόλαυση. Κάθε φορά που ανεβαίνω Θεσσαλονίκη ο κόσμος δείχνει την αγάπη του στον μέγιστο βαθμό”.

Οι δύσκολες στιγμές στην πορεία της καριέρας του

Τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα διδάγματα που άφησαν στον ίδιο, οι οικογενειακές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην παιδική του ηλικία: “Από το 1983 ως το 1987 περάσαμε μια οικογενειακή δυσκολία. Χρόνια δύσκολα… Πήγαινα δημοτικό, δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, τα έχω πει άλλωστε. Οι γονείς μου τότε ήταν τόσο αγαπημένοι και ενωμένοι, που πραγματικά πήρα ένα μάθημα ζωής από αυτούς. Ακόμα και σήμερα, η ευχή που δίνουν οι γονείς μου στα παιδιά τους είναι να είμαστε καλοί άνθρωποι. Δεν τους ενδιαφέρει να έχουμε λεφτά ή δόξα, αλλά να είμαστε καλά και καλοί άνθρωποι και να απολαμβάνουμε την κάθε μέρα της ζωής μας”. Όσο για το πώς κράτησε ακέραιο τον χαρακτήρα του με τόση επιτυχία γύρω του…: “Είναι δύσκολο να κρατήσεις τον εαυτό σου σε μια σωστή πορεία. Όποιος πει πως δεν έχει νιώσει να χάνει τον εαυτό του και έχει ακολουθήσει μια πορεία καριέρας, όπως εγώ, θα είναι λίγο ψεύτης. Το θέμα είναι να μπορέσεις να ταρακουνήσεις λίγο τον εαυτό σου και να επανέρθεις στα παλιά δεδομένα σου”.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!