Νίκος Πολυδερόπουλος – Θοδωρής Κατσαφάδος: Αυτοί θα είναι οι αντικαταστάτες τους στην παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας»


Τις τελευταίες ημέρες τα φώτα της δημοσιότητας απασχολεί η θεατρική παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» και οι σχέσεις που έχουν οι συντελεστές μεταξύ τους. Σήμερα (13/4) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου αποκάλυψαν ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Θοδωρή Κατσαφάδου.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής, τον ρόλο του Νίκου Πολυδερόπουλου θα αναλάβει ο σκηνοθέτης της παράστασης, Νικορέστης Χανιωτάκης. Ενώ, τον Θοδωρή Κατσαφάδου θα αντικαταστήσει ο Κώστας Κόκλας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο καιρό ο Θοδωρής Κατσαφάδος μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, ανακοίνωσε πως εκείνος και ο Νίκος Πολυδερόπουλος δεν θα συνεχίσουν στην παράσταση.

Μάλιστα έκανε γνωστό ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε, αφού υπήρξε συμπρωταγωνιστής τους που «έπεισε τον παραγωγό και τον σκηνοθέτη ότι είναι πιο σημαντικός και ας φύγω εγώ και ο Νίκος Πολυδερόπουλος».

Την Πέμπτη 11 Απριλίου στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο άνθρωπος που ζήτησε να μην είναι από του χρόνου οι δύο ηθοποιοί στην παράσταση, είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο δημοσιογράφος, ο σκηνοθέτης και η παραγωγή της παράστασης απάντησαν με ανακοινώσεις προς όλα τα ΜΜΕ. Μάλιστα και ο Θανάσης Κουρλαμπάς σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!