Νίκος Μουτσινάς: Όσα είπε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Μίλησε για το τέλος του ”Δέστε τους” αλλά και τα καινούρια του βήματα στην τηλεόραση.


Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς το βράδυ της Παρασκευής και απάντησε χωρίς φόβο και πάθος σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

Για το “Δέστε τους”

Σχετικά με το “Δέστε τους”, ο παρουσιαστής δήλωσε πως νιώθει ότι ο κύκλος της εκπομπής έχει τελειώσει για τον ίδιο, ενώ για την απουσία του κάθε Τρίτη, ξεκαθάρισε πως αυτό δεν αποτελεί βεντετισμό εκ μέρους του, αλλά ανάγκη του ίδιου να έχει χρόνο να προετοιμαστεί για το “Νικ Ο΄Κλοκ”, τη βραδινή εκπομπή του.

Για τους συνεργάτες του, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως νιώθει άγχος για το μέλλον τους μετά την εκπομπή, αλλά ξεκαθάρισε πως πλέον τόσο η Μαρία Ηλιάκη όσο και η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκονται στην διαδικασία αναζήτησης του επόμενου βήματος η καθεμιά στην καριέρα τους.

Για τη Δούκισσα Νομικού

“Η Δούκισσα δεν είναι το φόρτε μου σαν παρουσιάστρια, αλλά πιστεύω ότι δεν έχει βρει ακόμα το στυλ της και τη θεωρώ ότι δεν είναι ό,τι πιο ζεστό σαν τηλεοπτική παρουσία. Μπορεί να έχω πολύ στένη σχέση με την Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά ούτως ή άλλως αυτή τη γνώμη θα είχα και πάλι για την Δούκισσα” είπε ο παρουσιαστής σε ερώτησή του για το Dancing with the stars.

Για την υπόθεση του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά

Για την πρόσφατη περιπέτεια του Δημήτρη Κοντομηνά με την δκαιοσύνη, ο παρουσιαστής απάντησε πως ένιωσε ανασφάλεια σχετικά με το μέλλον του Alpha, αφού όπως δήλωσε χαρακτηριστικά “όταν η κεφαλή έχει πρόβλημα, τότε και οι υφιστάμενοι νιώθουν άβολα σχετικά με το μέλλον τους”.

Για την πρόσφατη συνέντευξή του με την Ελένη Μενεγάκη

Για την συνάντησή του με την Ελένη Μενεγάκη, κάτι το οποίο όλοι θεωρούν μεγάλη επιτυχία του παρουσιαστή αφού η ίδια είχε να εμφανιστεί σε εκπομπή για πάνω από δύο χρόνια, ο παρουσιαστής δήλωσε πως η ίδια δεν έθεσε όρους σχετικά με τις ερωτήσεις που θα της γίνονταν και ήταν έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση. “Απλά εγώ θέλω να είμαι ευγενής και να περνάμε καλά με τους καλεσμένους μου” ήταν η απάντηση του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος πρόσθεσε πως κανένας και ποτέ δεν πρόκειται να απαντήσει δημόσια σε ερωτήσεις που δεν θέλει να του κάνουν”.

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ξανά πρωινό

Στην ερώτηση αν θα παρουσίαζε ξανά πρωινή εκπομπή, ο παρουσιαστής δήλωσε πως νιώθει ότι το πρωινό δεν είναι το φόρτε του, αφού πιστεύει ότι η σύμπραξή του με την Κατερίνα Ζαρίφη σε πρωινή εκπομπή δεν ήταν και από τις πιο επιτυχημένες στιγμές της καριέρας του. “Με προτιμώ σε βραδινή ζώνη, νομίζω ότι μου ταιριάζει καλύτερα, αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ” είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Για την προσωπική του ζωή

Ο παρουσιαστής δήλωσε “ανίκανος” να ερωτευθεί τόσο πολύ ώστε να πονέσει, σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού αν έχει φτάσει ποτέ σε σημείο υπερβολής στα προσωπικά του. Όσο για το μέλλον, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως επιθυμεί να κάνει κάποια στιγμή παιδιά, αν και θεωρεί πολύ δύσκολο το “σπορ” της οικογένειας.

Επίσης, πρόσθεσε πως αυτή την περίοδο κάνει εντατικά ψυχοθεραπεία, κάτι που το θεωρεί ως δώρο στον εαυτό του γιατί τον έχει βοηθήσει να κατανοήσει καλύτερα τα συναισθήματά του και τα κακώς κείμενα του εαυτού του.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!