Νίκος Μουρατίδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Έκανε πράγματα στη ζωή του που δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση»


Με αφορμή την δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του Βάσω, ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε μάνατζερ του καλλιτέχνη, μίλησε σήμερα (25/5) στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Αρχικά, ο Νίκος Μουρατίδης ανέφερε: «Είμαι ο άνθρωπος που το καλοκαίρι του 1992 ανακάλυψα τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πάτρα. Ήταν ένα τίποτα, ένα παιδί 20 ετών που τραγουδούσε εκεί σε ένα μαγαζί. Τον πήρα, τον έφερα στην Αθήνα και του έκανα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία. Από το 1992 και μετά ήμουν ο μάνατζέρ του, ο άνθρωπος που του σχεδίασε όλη την καριέρα, τον έκανα από το μηδέν super star! Μετά, κάποια στιγμή χώρισαν οι δρόμοι μας».

Ακόμα, είπε ότι: «Η οικογένειά του τότε δεν ανακατευόταν, έκανα ό,τι ήθελα σε συνεννόηση με τον Γιώργο πάντα. Ο Γιώργος τραγουδούσε, έκανε αυτά που έκανε και εγώ ήμουν από πίσω, το «σκυλί» που λέμε. Του έκανα ένα μεγάλο training, τον πήγαινα θέατρο, σινεμά, του έβαζα να ακούσει CD, να ακούει ξένους καλλιτέχνες, τον «έχτισα» που λέμε.

Η οικογένειά του δεν ανακατευόταν καθόλου! Έπαιρνε ο Μαζωνάκης τηλέφωνο τη μάνα του και της έλεγε: «Πεινάω». Εκείνη του τηγάνιζε τη μπριζόλα και την έστελνε με το ταξί ασυνόδευτο».

«Του σήκωνε τα τηλέφωνα»

Για την συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του Βάσω, ο Νίκος Μουρατίδης εξήγησε πως: «Η Βάσω Μαζωνάκη δεν έγινε ποτέ μάνατζερ του Γιώργου. Τον ανέλαβε super star και του σήκωνε τα τηλέφωνα, αυτό. Η δουλειά του μάνατζερ είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, χτίζουν μεγάλες καριέρες οι μάνατζερ».

«Ο Μαζωνάκης με γοήτευσε γιατί είχε μία ιδιαίτερη λαϊκή φωνή και επίσης ήταν αποφασισμένος να «γίνει». Ήταν 15 ετών, τραγουδούσε σε μία χασαποταβέρνα τα Σαββατοκύριακα και πήγε στη Μαρινέλλα της είπε: «Χαίρω πολύ, συνάδελφος!». Εκεί είπα ότι αυτός θα «γίνει»», περιέγραψε στη συνέχεια.

Για την λήξη της συνεργασίας τους, ο Νίκος Μουρατίδης ξεκαθάρισε: «Δουλέψαμε μαζί πάρα πολύ καλά, με τα σκαμπανεβάσματά μας, εγώ έκανα αυτό που ήθελα, δηλαδή πήρα έναν τελείως άγνωστο καλλιτέχνη και τον έκανα πρώτο όνομα. Διαφωνήσαμε όμως σε πράγματα που έκανε στη ζωή του, τα οποία είχαν σαν απόρροια να μην είναι συνεπής στο επάγγελμά του.

Δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση αυτά που έγιναν! Του έστειλα ένα πατρικό γράμμα που τον καλούσα να διαλέξει. Δεν διάλεξε εμένα, του την «έπεσαν» διάφοροι επιτήδειοι δήθεν για να δουλέψουν μαζί του και έτσι πήρε τη Βάσω να του σηκώνει τα τηλέφωνα».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!